fredag 2 april 2010

Starkt(???) stöd för Mona ..

I Aftonbladet skriver man att ungdomarna känner förtroende för Mona Sahlin.

En förstagångsväljare säger .. "om jag inte ens kan fixa ett helgjobb nu, hur ska jag då kunna fixa något senare??" .. och tror att det fixar Mona!!

Det talas om att "plugga i evigheter och sen stå där utan någonting" .. och tanken är väl att det fixar Mona!!

Och jag önskar att de förhoppningarna hade ens ett korn av sanning, jag önskar verkligen att det fanns någon som kunde fixa arbeten åt alla arbetslösa unga som vi alla kommer att blir beroende av en dag ... men jag tror inte att de ska ställa för stora förhoppningar på Mona Sahlin.

För Socialdemokraterna har ALDRIG fixat fram några jobb! Varken åt unga eller några andra.

Det blir som vanligt .. åtgärder, bidrag, fortsatta (evighetslånga) studier eller .. nyheten "Trainee-jobb". Eventuella "trainee-ungdomar" får nog acceptera att de platserna kommer att komma inom den offentlig sektorn .. för i likhet med regeringens pratikantplatser så kommer näringslivet att vara lika kallsinniga till att sysselsätta traineer utan arbetslivserfarenhet.

En annan grupp som litar på Mona är PRO!! I alla fall styrelsen som består av gamla sossar som gjort ett bra jobb med att sälja vandringsmyten om pensionärernas höjda skatter!!!

Det är de riktigt unga som ännu inte blivit svikna i politiken och de gamla som klamrar sig kvar vid gamla drömmar som tror på ... att ALLT kommer att bli MYCKET bättre bara vi kan gå tillbaka till det som var FÖRUT!!

Ju FÖRR desto bättre!!!

1 kommentar:

  1. De gamla som genom facket köpte och sparade i sina begravningsförsäkringar i Folkskam dom fär det säkert jättemycket bättre - det försäkringsbolaget halverade ju det utbetalningsbara beloppet för alla - trots att många riktigt gamla betalat in själva beloppet många gånger om. Skall Mona cykla runt till alla pensionärer och lägga tillbaka de "stulna" pengarna i deras brevlådor som ersättning för dessa LO-borgade försäkringar som det var. Skall Mona skaffa sedelpress - tillåt mig tvivla.

    SvaraRadera