onsdag 7 april 2010

Stackars Göran Persson!!

Göran Persson får inte vara med på Socialdemokraternas officiella lista över förstamajtalare utan får .. helt olistad .. nöja sig med att tala i hemorten Flen. Jag tror inte att det stör honom nämnvärt .. inte heller tror jag att han fäster någon större uppmärksamhet vid att Margot Wallström får stå med på Listan!

Jag har omvärderat Göran Persson lite grand. Han har alltid framstått som en falsk socialdemokrat för mig .. mer som en Göranperssonist i stället. Men nu, när jag ser på vad som finns kvar så var han i alla fall ärlig med varifrån han kom och med vad han ville ha .. makt, gods, guld och en behaglig pensionärstillvaro.

Ungefär samma sak som jag vill ha själv!!!

Dagens socialdemokrater har samma förmåner, samma stävan efter makten och härligheten men saknar totalt Göran Perssons bakgrund i den svenska arbetarklassen .. och det märks!

Att vår förre statsminister inte är välkommen på någon märklig förstamajtalarlista beror nog främst på minnena från de dagar då sossarnas bunkergäng var helt beroende av hans välvilja för sin blotta existens .. det kan inte vara kul att dra sig till minnes.

1 kommentar:

  1. Jo, men du låter inte andra betala som skitstöveln Gösta gjort, fy fan vilket svin.

    SvaraRadera