lördag 10 april 2010

Miljöpartiet ... varför???

Enligt den senaste väljarbarometern .. suck, nu duggar de tätt .. har Miljöpartiet stöd från 11.3% av befolkningen. Det är en uppgång med 0,7%.

Jag undrar varför??

Ärligt talat, vad är det som Miljöpartiet har som tilltalar så många??

Maria Wetterstrands person?? Kan det vara så .. nej det är väl inte möjligt?? Hon har ju knappt synts än i valrörelsen?? Eller är det därför ..??

Politiken?? Vad är det jag har missat??

Alla ledtrådar emottages tacksamt.

7 kommentarer:

 1. Snart går Miljöpartiet om Moderaterna! Vi ska bli Sveriges näst största parti!

  SvaraRadera
 2. Men .. varför??? VARFÖR ska jag rösta på Mp???

  SvaraRadera
 3. har ngn någonsin hört MariaW debattera ekonomi.....tacksam för svar...

  SvaraRadera
 4. Jag tror att folk är ute efter Mps motsvarighet till RUT-avdrag -subventionerade cykelreparationer. Kanske drömmer allmänheten om att ha en egen liten vindkraftsnurra i täppan eller på balkongen.Kanske är det många som vill rädda världen genom att dra in möjligheten att ha bil(oavsett var man bor eller hur behovet är)slakta alla metanrapande och fisande kor (miljöpåfrestningen kommer att bli enorm vid destrueringen)för att välkomna den nya underbara vackra världen som skapas då. Vill gärna också höra om någon hört Maria W debattera ekonomi och i så fall hur det föll ut.

  SvaraRadera
 5. Miljöpartiet får samma gräddfil av media, som Obama fick dvs slipper svara på besvärliga (och därför avslöjande) frågor. Därför går Mp framåt.

  SvaraRadera
 6. För att alla är trötta på Mona o Fredriks tjafs medan Jan, Maud, Lars och Göran är oröstbara på olika sätt?

  MP får väl bekänna färg närmre valet men faktum är ju att de alltid kört miljöfrågor o har hög trovärdighet där nu när klimathot, mattillsatser och andra gifter är på tapeten. Samtidigt som de har mognat en hel del som parti. M och S och de andra som miljökämpar..nja, not so much...

  Så om en hyggligt hög siffra gillar miljö, en del gillar Maria W...plus att en röst på MP förr var rätt bortkastad, nu är de ju med i ett regeringsalternativ...

  Jag tycker du ska rösta på mig, jag som diktator är det enda som kan rädda Sverige nu.

  R.

  SvaraRadera
 7. Det första man blir blind på... Så här ska det stå:

  Maria Wetterstrand får samma gräddfil av media, som Obama fick dvs slipper svara på besvärliga (och därför avslöjande) frågor. Därför går Mp framåt.

  Precis som anonym skriver, så är folk föga tilltalade av de andra partiledarna.

  SvaraRadera