tisdag 6 april 2010

"Bjästa-Oskar" har fått sitt liv förstört???

Den våldtäktsdömde "Oskar" i Bjästa anser att SVT har förstört hans liv och gör en anmälan till granskningsnämnden. Hur dum får man vara?

Jisses .. det var ju "Oskars" mamma som bad Uppdrag Granskning ta sig an fallet och avsikten var väl inte direkt att förbättra "Linneas" liv kan jag tänka. Nu gick det inte som hon tänkt sig .. det framgår av hennes kommentarssvar innan programmet, när hon hintar om att "tjejerna har en riktig överraskning att förvänta sig".

Överraskningen slog liksom tillbaka!!

Att "Oskars" bror varit så blåögd att han lade ut sin brors namn, mailadress och mobilnummer på sin blogg är nog inget man kan klandra SVT för. Driver man en kampanj på nätet är väl avsikten att människor ska läsa och engagera sig och visar det sig sedan att man inte har ordentligt på fötterna så kan det lätt slå tillbaka .. oavsett om SVT är inblandade eller inte.

Just nu kommer jag osökt att tänka på det gamla ordspråken ..

.. den som gräver en grop åt andra faller lätt själv däri" ... eller ... "skadeglädjen är den sanna glädjen!!"

15 kommentarer:

 1. Det skulle han tänkt på innan våldtäkten, tycker man.

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara passa på att citera Magnus Betner när han kommenterar anklagelser om att "ha förstört en ung killes liv" när han outar denne som dömd våldtäktsman. "Om någon annan får för sig att våldta någon tjej så kommer jag kanske att förstöra era liv också"

  Alltså, mamman och fler ur familjen kring "Oskar" har startat gruppen "Fria Dennis" på Facebook där det förekommit rena hot mot de två våldtagna flickorna. Och nu är det jobbigt att folk vet vem det är som blev dömd för våldtäkt. Min uppfattning av den här mamman efter att ha följt hennes framfart på nätet är att hon borde granskats tidigare och att "Oskar" borde omhändertagits för länge sedan så kanske han inte våldtagit de här två flickorna.

  /Kristian

  SvaraRadera
 3. Ja, det är lite fascinerande nästan att de inte förstår att det faktiskt är dem (mamman och brodern) som gjort att "oskar" är identifierad och inte UG. Det försegick så myckat smutskastning av tjejerna innan UG sändes pushad av mamman.....

  SvaraRadera
 4. Hn har våldtagit två tjejer! Skulle vi nu tycka synd om honom!!??!
  Shit alltså!
  Håll gylfen stängd för fan!

  SvaraRadera
 5. Hon är sverje. Ni fatar inte. hon hor inte burka sa gar det fel.

  SvaraRadera
 6. Om Programmet uppdrag granskning öht blir fälld i detta tycker jag att de skall byta ut granskningsnämden med omedelbar verkan! "fått sina liv förstörda" ???? VA ???? Skrämmande att denna mamma får ha fortsatt vårdnad om sina avkommor,men o andra sidan är det kanske försent att inmuta ett rättstänkande hos dessa söner iom att de redan är förstörda efter 15 års "uppfostran" av denna mamma?? (pappa med kanske ).Som man bäddar får man ligga,att försöka göra sej själv till offer trots att man är gärningsman är PATETISKT och än mer sanslöst att man försöker skylla programmet och andra utomstående individer för att ha namngett snorbabben "Oskar" när hans bror o mor redan klargjort vilka de är gång efter annan.

  SvaraRadera
 7. Snälla bloggägare!! Ta bort namnet i Kristians inlägg! Lite respekt ska man ändå visa för en 16-åring, trots att han begått brott och trots att hans mamma förvärrar hans situation.
  / Annika

  SvaraRadera
 8. Ja du Annika, vad gör jag nu?? Raderar Kristians inlägg trots att halva Sverige redan vet namnet .. och jag vill behålla kommentaren i övrigt?

  Eller så lär du mig hur jag raderar enbart namnet .. för det kan jag inte själv??

  SvaraRadera
 9. Oskars mamma6/4/10 21:12

  Oskar heter han.

  SvaraRadera
 10. Jisses, kan ju tyckas att det vore lite smartare av killen att försöka ligga lågt ett tag.
  Det är inte heller direkt läge att försöka vinna sympati med att ha "fått sitt liv förstört" när hela sverige hatar honom just för att han har förstört två tjejers liv...

  SvaraRadera
 11. Alla är offer och det är tråkigt med en hetsjakt mot barn. Kan nog vara svårt för pojken att få medlidande med tanke på de andra som fick sitt liv förstört innan...

  Tråkigt med alla experter som skriver om saker de inte känner till. Inse att allt är djupt tragiskt och inget blir bättre av att hata dem.

  Detta kanske får folk att reagera snabbare nästa gång. Precis som i andra fall då det krävs ett dödsfall innan nåt händer, så funkar Sverige.

  SvaraRadera
 12. Om man väljer att ställa sig i offentlighetens strålkastare så ska man inte gnälla när man blir bländad.

  SvaraRadera
 13. Hehe det var en överraskning med knorr! Våldskuken försöker släta över det hela med en anmälan mot UG! Dubbla straffet för hets mot svenskar istället, sedan omedelbar utvisning!

  SvaraRadera
 14. Vart ska han utvisas?

  SvaraRadera
 15. kan vi kanske se fram emot ett nytt megan meier fall?

  SvaraRadera