söndag 4 april 2010

Prince-mysteriet???

Det hettar till i bröllopsdebatten!! Både Expressen och Aftonbladet har sina specialister på kungligheter. AB går till och med så långt att de har en egen HOVBLOGG .. en märkligt rojalistisk hyllningsskapelse som rimmar illa med tidningens övriga inställning????

Johan T Lundwall som rapporterar för Expressen är i dag djup bekymrad för Madeleine som semestrar UTAN sin Jonas i lyxiga Verbier. "BLIR det något bröllop i år" .. skriver han ångestfyllt i dag.

Men samtidigt vet han att
Victoria och Daniel gömmer sig i samma lyxiga Verbier .. och vem vet, kanske Jonas tar betäckning tillsammans med dem .. ett verkligt mysterium??

Regeringen skjuter till 10 miljoner till bröllopet och svenska folket RASAR!! Åjavars .. räknar vi samman alla sk "studieresor" som våra folkvalda har gjort för skattemedel så borde vi rasa lite oftare .. för där försvinner ju pengarna ur landet. Vid ett kungabröllop finns ju i alla fall möjligheten att några köpglada tyskar höjer omsättningen under några glada dagar?

Aftonbladets hovreporter Jenny Alexandersson listar Victorias käraste saker .. märkligt nog finns inte Daniel med bland dem?? Men RINGEN finns med .. och VAR köpte han den??? Ett annat mysterium???

Fast det största Prince-mysteriet befinner jag mig i just nu!

Inför påskhelgen köpte jag ett antal cigarettpaket av märket Prince. Det ska vara 20 stycken i varje ask .. men nu när jag öppnade det tredje paketet upptäckte jag för tredje gången att det bara var 19???

Vad är nu detta?? Är det Socialstyrelsen som lömskt försöker få mig att succesivt sluta röka?? Är det fel på matningen på cigarettfabrikens löpande band ... eller är det någon inovativ storrökare som gratisröker på min bekostnad??

Jag grubblar och undrar .. kan detta vara något för kvällstidningarnas hovbloggare eller kungliga reportrar????

2 kommentarer:

  1. Det kallas att hålla priset per ask på samma nivå som tidigare. De utgår från att man är så korkade att man inte märker att fast priset är det samma så är innehållet mindre. Det görs med andra njutningsmedel också som t ex kaffe. Samma pris men innehållet krymper från 500g till 450g.Fiffel och Båg kallas det.Mygel är det också inför konsumenten.

    SvaraRadera
  2. Aha ... jag trodde nästan att det var ett fiffigt sätt att få befolkningen att sluta röka utan att gå miste om skatteintäkterna från cigrettförsäljningen!! ;-)

    SvaraRadera