onsdag 14 april 2010

Antingen så är det jag som är korkad ..

.. eller så är det Thomas Bodström???

Logiskt sett så måste det vara jag .. eftersom Thomas Bodström siktar på att bli landets nästa justitieminister och då MÅSTE han väl vara smartare än mig?? Eller ..???

Nu har vi samma problem Thomas och jag. En film i TV4 tar en evighet i förhållande till hur lång den egentligen är. Börjar den sent .. så slutar den alldeles för sent i förhållande till hur dags jag måste gå upp nästa dag. Där är vi helt överens!

Vi löser problemet genom att spela in filmen och se den en dag senare .. Thomas försöker lösa sitt problem genom att plita ihop en motion som har till syfte att minska lönsamheten hos TV4 så att vi slipper titta på kanalen alls .. när den lagt ner sin verksamhet??

Thomas Bodström och vännen Claes Borgström ... advokaten som"hjälpte" Thomas Quick att bli fälld, ni vet? .. arbetar också med frågan om våld mot kvinnor.

Det är tydligen någon av dem .. eller båda .. som ligger bakom att det går att få besöksförbud hos den man delar bostad med och att kunder till prostituerade ska .. förutom det ordinarie timarvodet .. även betala skadestånd???

Jag undrar om man gör det samtidigt eller om det sker per faktura???

Det är också Thomas Bodström som är pappa till förslaget om att alla elever ska ha en egen kontaktperson inom polisen. Där är representanten för Rikspolisstyrelsen lika frågande som jag .. märkligt nog? .. och anser att förslaget är "orealistiskt och saknar därmed trovärdighet".

Då måste jag ju ställa mig frågan ... är toppfolket på Rikspolisstyrelsen mer .. eller mindre .. korkade än den som vill bli landets justitieminister eller .. är de för korkade för sina jobb .. eller är det jag som inte förstår finesserna i herrarnas resonemang????

Det är inte lätt för en vanlig människa att förstå hur det tänks i den Kolossala Riksdagskolossen?

3 kommentarer:

  1. Thomas Quick a.k.a har för övrigt kommenterat Borgströms utspel idag - http://lista.se/listor/claes-borgstrm---en-lista-om-svek-1077/

    SvaraRadera
  2. Det är mycket enkelt Anybody. Det stavas makt.

    SvaraRadera
  3. Makt .. det kan man tydligen offra vad som helst för att få?? Trovärdighet, heder, integritet, sin gamla mamma eller ett helt folk .. när det är valår är det särskilt tydligt .. :-p

    SvaraRadera