fredag 16 april 2010

Förtroende?? För vad??

Wanja Lundby-Wedin fick inte vara med som affischnamn för Socialdemokraterna i årets valrörelse. Hennes förtroende är allvarligt skadat .. säger en inflytelserik socialdemokrat till Expressen. Undrar vem??

Men förtroende?? Har vi verkligen förtroende för de åtta utvalda .. Mona, Carin, Leif, Thomas B, Thomas Ö, Ylva, Sven-Erik (vem är det??) och Ibrahim??

Varför då, i så fall??

För hittills har jag inte hört något som jag uppfattar som politiskt mål .. bara en envis fixering vid Alliansens politik. Där är allting FEL, målen är FEL, allt är ORÄTTVIST och kommer att sluta ILLA, skatter höjs/sänks på FEL sätt och FEL saker subventioneras och det blir för LITE av allt??

Men vad vill de själva? Hur ska det finansieras? Har de kommit överens om något med någon? Hur har de tänkt sig det hela?? Det enda vi får veta att det ska bli MER .. av ALLT .. och RÄTTVIST!!!

Men hur?? Det är fortfarande dolt i samma mörker som vulkanutbrottet från Island. Förmodligen är det lika skadligt också .. om vi får för mycket av det?

Den TREDJE maj ska vi få veta??

Varför inte den FÖRSTA MAJ när alla ändå tillbringar dagen i talarstolen??

Kan det vara så illa att socialdemokraterna inte vill låsa sig vid sin politik för att fritt kunna tala om något helt annat??

Det är fem månader kvar till valet och från socialdemokratiskt håll har vi bara fått veta vad de anser om Alliansens politik! Om den tycker de inte .. om nu någon har missat det! Jag tycker det är oförskämt att behandla väljarna på det här nonchalanta viset, det tycker jag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar