torsdag 15 april 2010

Johan T Lindwall ligger i som en kanin med vårkänslor ..

.. och producerar den ena rapporten efter den andra om den kungliga kärlekskrisen!!

I dag avlöstes JONAS-KRISEN - som fick Madeleine att fly landet .. av JONAS-KAOSET - som sätter tuff press på Madeleine. Och i morgon .. åhhh, jag kan nästan inte vänta .. undras vad det blir för JONAS-rapport då??

Dagens nyheter är att sessan är SÅ ledsen, röker TVÅ cigaretter, tröstas och stöttas och övertalas att fortsätta SATSA på .. ja, vadå!!!

Ack ja .. det ÄR sorgligt med brustna förhoppningar .. men SÅÅÅ extra sorgligt, stackars och ovanligt kanske det inte är? Mellan raderna kan vi också läsa att Johan T Lindwall förfärligt gärna vill antyda att det finns NÅGON som särskilt skickad att stötta prinsessan ..

.. i USA, minsann!! Och som av en händelse ska Madeleine slicka såren i New York där hon har särskilda gömställen där hon kan vara sig själv!!

Detta måste vara Johan T Lindwalls höjdpunkt i karriären som hovreporter .. det är nästan så man vill dela ut en haklapp för att skona tangentbordet.

Vi får väl hoppas att hockeystjärnan Henke Lundqvist kan få ledigt .. han har stöttat förr när det har varit Jonas-kriser .. men entusiasmen verkade måttlig när Aftonbladet fiskade efter sensationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar