söndag 25 april 2010

Hur dum får man vara???

Norska Tora, som gick ut och berättade om sin och Jonas Bergströms kväll i Åre, har gått under jorden tillsammans med sin familj. Hon ångrar sig .. hur dum får man egentligen vara??

Hon gick ut i media bara för att "alla skulle få veta hur han var"?? Jaha, och nu vet vi det .. blev det bättre nu?? Var det värt den skitsumma som tidningen betalade för "nyheten" och var det värt det pris som samtliga inblandade fick betala??

Tora och hennes familj har gömt sig till mediastormen har blåst över. Hahaha .. det kommer aldrig att bli slut på den här historien för Tora. Hon kommer för evigt att vara tjejen som kom med "kiss and tell"-historien som satte stopp för ett svenskt prinsessbröllop och hon kommer att få finna sig i att vara föremål för medias intresse för detaljer och snaskigheter länge än.

Och när de mjölkat ut det sista om kvällen i Åre så kommer konspirationsteorierna. Var det sant?? Var han verkligen otrogen .. eller var det "bara" en flirt som Tora broderat ut?? Hur var det nu ... egentligen??

På nätet är hennes namn för evigt förknippat med den här historien, hennes familj kommer alltid att få dras med hennes natt med prinsess-fästmannen och vad hon än gör eller satsar på i livet så kommer detta att dyka upp på ett eller annat sätt .. det kommer aldrig att ta slut!!

Det kommer att bli ett högt pris att betala för nöjet att peka ut någon annans kille och berätta "hur han egentligen var".

Hoppas det var värt det???

2 kommentarer:

  1. Norska Tora har förmodligen gett den genuine papphatten ett ansikte till det facila priset av 12500 norska kroner. Sanningen är fri och kan inte köpas för pengar har jag läst någonstans - men jag kan ha läst fel.

    SvaraRadera
  2. Behövde verkligen vi alla veta hur han var? Hade det inte räckt med att Madeleine hade fått veta?

    Fast det förstås: hon hade väl inte betalat så bra...

    Jag överväger förresten att flytta från AB-bloggen. De har joxat till det så jag inte kan blogga alls - mina inlägg blir inte godkända av moderator??? Inte för att jag egentligen vill men sånt krångel orkar jag inte med..

    SvaraRadera