tisdag 16 augusti 2011

Olycksfall i arbetet!

Det är jag som klipper gräsmattorna här hemma! Det är en hel del och jag känner mig som en riktig kvinnokvinna när jag ångar fram på vår åkgräsklippare.

Precis som en stor, stadig, muskulös, kvinnlig långtradarchaffis .. eller ännu hellre en modern cowgirl!!

Efter välförrättat värv svänger jag benet över "sadeln" .. Yahoo!! .. och ... jävlarhelveteshelveteshelvetesfanfanfaaan .. aaahhhjjjjjjj!!!

Jag körde knät rakt på en löjlig liten manick som sitter på stången till ratten för att man ska kunna höja och sänka. Det gjorde något så infernaliskt, grönjävligt ONT att kallsvetten bröt fram, jag ville kräkas, jag var förlamad av smärta ... jag döööööööööööööööör!!!

Och om jag dör nu kommer jag att dö på ett löjligt sätt .. hängande i ett ben vid sidan av en åkgräsklippare .. åh neeeeeeeeeej!!

Nu har jag hämtat mig. På knät finns ett ynka pyttelitet sår som Maken tycker är förskräckligt roligt. Att det sedan är minst en decimeter djupt är inget han tar hänsyn till eller ödslar medlidande på.

Så om någon har lite medlidande över, har slagit i armbågen eller knät mot ett vasst och spetsigt föremål någon gång och VET hur fruktansvärt ont det gör .. lägg då gärna lite sympati i kommentarsfältet.

Jag behöver det och här hemma är jag sorgligt missförstådd, till och med föremål för lustiga kommentarer och "humoristiska" skämt .. DÄR?? Där kan man väl inte komma emot med knät?? hahahaha .. trots att det fortfarande gör ruggigt ONT!

6 kommentarer:

 1. Det hörs att maken aldrig råkat ut för liknade. då hade du nämligen fått sympatier inte bara från mig utan även från honom.

  Gå och fika en stund. Det har du förtjänat som lite tröst i eländet.

  SvaraRadera
 2. En tröst i eländet var kanske att han inte frågade dig "Gör det ont" när du precis höll på att kolevippa av smärta. Sådant är förmildrande omständigheter om man kastar sig över honom och bits då. Skickar skopvis med ynk och medlidande.

  SvaraRadera
 3. Ett tips: sätt honom framför en actionfilm där någon sparkas i skrevet. Det brukar göra mig kallsvettig bara att titta på.

  SvaraRadera
 4. Slänger också en massa medömkan till dig!

  SvaraRadera
 5. Jag fick en änkestöt i knäet för ngra veckor sedan (när jag höll på att konka upp stora bildäck med ekrade fälgar ur källarförrådet). Jag slog i knäet mot en av de utskjutande ekrarna och fick så jävulusiskt helveticus ont att jag var beredd att strypa första bästa som tursamt nog aldrig kom förbi.

  Du har mitt medlidande.

  V

  SvaraRadera
 6. Åh tack, Hmm, Hans och Trollan .. det värmer med lite medkänsla.

  VISIONÄREN .. du verkar veta precis vilken slags smärta det handlar om och jag returnerar medlidandet med varm hand.

  GRANNY .. om Maken hade varit närvarande hade han nog sagt precis just det! Men nu var jag helt ENSAM och ingen hade kunnat lagt mig i en mer fördelaktig position om jag kolavippat, det var nog den tanken som gjorde att jag överlevde .. ;-)

  SvaraRadera