söndag 23 oktober 2011

Fem svar från mig ..

Jag har fått en Award och trots att jag nästan är lite allergisk mot den här sortens blogg-kedjebrev så ska jag göra mitt bästa för att föra den vidare. Jag har fått så mycket av Mångmamma när det gäller bekräftelse och när det gäller att hitta balansen och känna tacksamhet över de små värdena i livet, att det känns som en självklarhet.

Alltså .. jag länkar till avsändaren: Mångmamma, och fullföljer följande meningar:

1. När ingen ser eller hör mig .. utom min familj. (Det är väldigt lätt, det är bara att läsa min presentation i högerspalten.)

För så är det, när ingen ser eller hör, så är jag mig själv. Sjunger fast jag inte kan, dansar när ingen kan skratta ut mig, pratar oupphörligt med hundarna eller katterna om familjen tagit betäckning och klär mig på ett sätt som jag tycker är härligt, men som inte passar varken min åldersgrupp eller någon annans heller för den delen. Jag älskar att frossa i färg, extrema kombinationer, härliga material och att känna mig synlig, rolig och glad .. när ingen ser eller hör!

2. Jag går aldrig hemifrån utan .. koppel, om det är i närområdet. I änden på det fäster jag naturligtvis en hund.

Om jag förflyttar mig ut i vanliga världen så önskar jag att jag kunde komma med något mindre ytligt än sanningen, men jag går aldrig ut i samhället utan att sminka ögonen. Till och med på en akutresa till sjukhuset lyckades jag få till lite spindelben runt ögonen med mascaraborsten. Jag känner mig helt naken och osedd annars .. men det är också det enda smink jag använder.

3. Min blogg heter som den gör för att jag .. är den typen av människa som de flesta brukar tilltala med .. "har inte vi träffats förut?" En riktig Anybody, alltså. Precis vem som helst.

Anybody´s place är därför en plats för alla som är som jag. Helt vanliga och med en åsikt om det mesta. Visst är det logiskt?

4. Om jag vågade skulle jag ..? DET var en svår mening, för jag tror inte att det finns något som jag skulle vilja göra som jag inte vågar? Jag är livrädd för höjder, men jag vill inte ta mig upp på någon även om jag vågade. Jag har tusen hangups som jag inte har några större besvär av och det jag vill .. det vågar jag. Det jag inte vill .. det låter jag helst bli.

5. Om tio år kommer jag att .. förhoppningsvis vara vid liv? Hemsk fråga, jag törs inte utmana ödet med ett annat svar. Annars är jag nog en människa som lever mitt i nuet. Jag minns inte mycket bakåt och har inga större förväntningar framåt .. men NU vill jag att tiden ska utnyttjas optimalt.

Och puh!! .. nu är jag klar och skickar vidare den här awarden till följande bloggar ...

Maja .. på bloggen HäxanMexan

Epsilon .. på bloggen Funderingar

Granntanten .. på bloggen Granntantens Garderob

Trollan .. på bloggen Trollan´s Tankar ..

Cicki .. på bloggen Cickis designblogg.... lycka till tjejer, nu är det er tur!!

3 kommentarer:

  1. :) Kram och tack för att du svarade!

    SvaraRadera
  2. En får tacke. Det kommer om en dag eller två.

    SvaraRadera
  3. Oj, lovar att jag ska göra ett försök.

    SvaraRadera