söndag 9 oktober 2011

Vad jag verkligen skulle vilja veta!

Håkan Juholt har beviljat TT en intervjuv. Den var rätt ointressant och innehöll inget som jag själv och större delen av befolkningen inte hade kunnat räkna ut på förhand.

Han hade inte fått någon varning!

Han hade ingen aning!

Han hade inte förstått!

Och han kunde till 100% säga att han inte visste om att han hade gjort något fel!

Alla mail, utskick, instruktioner och upplysningar hade på något ofattbart sätt aldrig nått fram till just honom och ingen hade heller påpekat detta.

Det är NÅGON som vill skada honom, genom att utnyttja detta lilla förbiseende!

Jag tror att Mona Sahlin tänkte just den tanken när Toblerone-affären exploderade rakt i ansiktet på henne. "Någon vill skada mig!"

Men hon stod för sina misstag, tog konsekvenserna och uttalade aldrig ett enda anklagande ord mot någon annan .. det ska hon ha respekt för.

Men även om jag inte tyckte att Håkan Juholts förklaringar var särskilt intressanta, så finns det verkligen en sosse som jag själv skulle vilja intervjuva och få ärliga svar från .. om det nu är möjligt?

Berit Andnor .. valberedningens ordförande och den som valde och utsåg Håkan Juholt till Socialdemokraternas räddare.

VAD var det som gjorde att du valde just honom?? Vad hade han som kvalificerade honom till denna höga post, vad hade han gjort, vad hade han åstadkommit?? VARFÖR i herrans namn tittade du inte lite närmare på den kompetens som fanns på närmre håll och varför lät du distrikten splittras av interna stridigheter utan att sätta ner foten och berätta att valet av en partiordförande inte bara var intern fråga utan också en fråga om VEM svenska folket skulle kunna tänka sig som ledare.

Vad tänkte du på??

Tjusade han till dig med mustaschen och den aldrigt sinande svadan?? Känner du dig lurad i dag, eller är du fortfarande helt nöjd med ditt val??

DET skulle jag vilja höra Berit Andnor svara på .. helt ärligt .. om det var möjligt??

(Sedan undrar jag också varför medierådgivaren Paul Ronge tror att svenska folket tycker att Håkan Juholt blir mer trovärdig och acceptabel ju fler misstag som upptäcks och ju mer han slingrar sig, sprattlar, lägger sig platt och framstår som en som inte har alla indianer i kanoten?? Det förbryllar mig verkligen!)

Expr., Expr., AB, DN, DN,

7 kommentarer:

 1. Det jag inte begriper är att man inte enkelt kan ta reda på huruvida han fick eller inte fick en varning redan 2009. Det borde gå att bestyrka.

  SvaraRadera
 2. Vilka mail, utskick, instruktioner och upplysningar skulle ha skickats till honom ? Känner du till någåt som vi alla andra inte känner till ?

  Självklart talar han sanning om att han gjorde fel och inte gjorde det medvetet, sen får ni borgare säga vad ni vill,

  En idiot spred också falska rykten om att Juholt skule ha fått reda på det redan för månfa år sen vilket också nu visade sig vara ren lögn och spreds bara i syfte att skada Juholt och S.

  Varför tystades det ner att Borg och Reinfeldt har anlitat svartjobbare ? Varför udnersöktes inte det och anmäldes ? Varför gapade inet borgarna om avgång då ? Nej just det !

  SvaraRadera
 3. Någon som skulle vilja skada Juholt? Jag tror att det är många inom socialdemokratin som inser att han är en belastning för partiet. En alltför stor belastning för partiet om det skulle vilja göra anspråk på regeringsmakten, vilket sossarna gör. Jag är inte sosse men jag beklagar djupt för demokratin och debatten i landet att det parti som har störst möjlighet att ta över regeringsmakten har en "flipp-floppare" till ledare. Sossarna har haft många duktiga politiker, jag kan bara nämna Kjell-Olof Feldt, Östros (den tråkmånsen men kunnig) och, inte att förglömma Jan Eliasson bl.a.. Det finns säkert fler.

  Jag tror att man försöker göra sig av med Juholt så snabbt som möjligt inom partiet. Dags för nystart!/G

  SvaraRadera
 4. "Inte alla indianer i kanoten"
  Hahaha vilket fantastiskt bra uttryck!
  Det tänker jag låna vid tillfälle.

  Håller med dig om att valet av Juholt tycks lite märkligt.
  Särskilt nu efteråt med facit i hand.

  SvaraRadera
 5. Då han kommer från Oskarshamn så finns ett annat utryck:

  Inte alla styrstavar i reaktorn!

  Lite torrt kanske...

  SvaraRadera
 6. "VAD var det som gjorde att du valde just honom?? Vad hade han som kvalificerade honom till denna höga post"

  Varför vill du ställa den frågan?

  "Alla vet" (som de brukar heta) att SAP är rädda för en partisprängning - vänsterfalangen och högerfalangen drar inte jämnt (dagens understatement). Juholt var (i stort sett) den som båda falangerna accepterade.

  Juholt valdes inte för sin förtjänster - SAP hade (i den sits man satt) valt en orangutang till partiledare. Men det här svaret får du givetvis inte från Berit Andnor...

  (PS därmed inget ont sagt om orangutanger)

  SvaraRadera
 7. Inger Rozén-Chintoh14/10/11 10:12

  Detta med kommentarer.Så trist att man inte kan klaga hos Blogger för då kan dom aldrig få veta felet.Min våninna kan inte göra kommentarer hos mig längre och det är tråkigt.Tjingen,Inger

  SvaraRadera