Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 21 mars 2010

Glädjebesked????

Glädjebeskedet: Elpriset på väg ner .. läser jag i Expressen.

Glädjebeskedet???

Hahaha .. jättekul!! Här sitter vi fortfarande och stirrar chockat på den senaste elräkningen och undrar vad som hände, samtidigt som skräcken inför nästa börjar komma krypande??

Nu när kärnkraftverken börjat leverera igen så kommer priset att sjunka ytterligare, jublar skribenten? Jag undrar fortfarande vilken idiot det var som såg till att de INTE levererade under den kallaste vintern i mannaminne???

Varför ska jag sitta här och glädjas åt att elpriset förmodligen kommer att vara trevligt lågt i sommar när det ändå är varmt och skönt ... när större delen av semesterkassan går åt till att betala den värme jag var tvungen att ha nu?

Glädjebesked .. pfft .. det hade räckt så bra med ett enkelt konstaterande att det som inte fungerade när det behövdes kommer att fungera när det inte längre är så viktigt att det gör det!

2 kommentarer:

  1. Det liknar att gå till tandläkaren. Går man för att dra ut en tand för 1500 pix och man får beskedet att man istället skall få en rotfyllning utan bedövning utförd för drygt 5000kr kan det var ok att få veta att man får behålla tanden - men ett glädjebesked är det absolut inte.

    SvaraRadera
  2. Den perfekta kommentaren i sammanhanget!! Den säger ALLT!!!

    SvaraRadera