Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

onsdag 17 mars 2010

Jag tror jag avlider av ren tristess!!

I dag är den dagen som jag har avsatt åt att röja upp här hemma! Det är en bra dag .. för jag är alldeles ensam, ingen som stör eller distraherar .. jag kan alltså vara precis så effektiv som jag inbillar mig att jag kan vara, om jag bara ger mig sjutton på att vara det?

Och jag tror jag dör av ren leda! Jag är inget ämne till en Hollywoodfru som får ett tomt checkhäfte att fylla i närhelst jag vill shoppa bara jag ser till att hemmet flyter effektivt och är snyggt och välorganiserat. Det fungerar inte alls .. jag är helt nöjd med den lön jag får och lever hellre i ett fullständigt kaos än att jag tar ansvaret för hemmet.

Det GÅR INTE att uppbåda så mycket entusiasm att det räcker till för huslig effektivitet hur jag än försöker?? Nu har jag bloggat, fikat, varit ute med hundarna, läst tidningen fram och baklänges, ringt en vän, tömt garderoben på sängen och provat igenom det jag glömt bort att jag hade ..

.. och vad är klockan? Närmare TRE!!!

Stööön! Var är mitt skinande blanka badrum? Mitt genomstädade kök?? Mina nytorkade golv och putsade fönster?? Och vem ska hänga tillbaka mina kläder i garderoben??

Jag ska aldrig, ALDRIG mer avsätta en hel dag till huslig effektivitet!! Det är effektivare att stressa runt några kvällstimmar varje dag i stället .. suck!

2 kommentarer:

  1. Hallå, dö inte nu. Jag har massor att göra med dig kompis. Du har tyvärr smittat min dator med ledan så den drog sin sista och oåterkallerliga suck nu på kvällen. Jag skall gå ner till teliabutiken i morgon och överraskar Kent som jobbar där.Han har förmodligen ett förflutet inom omsorgen för han tar med vänligt tålamod mot den korkade tanten som kommer och frågar om allt från "vad är den knappen till för?" "Kan man köpa större batterier till mobilen"? Han är jättesnäll och jag får ångest av att tänka på att han kan sluta.Tänk han ser ut som om han verkligen är intresserad att papphatten som står framför honom och han lagar allt. Jag går till honom med förtröstan för jag kan inte använda Kalles gamla tramporgel som nu svårt långsamt och den är astmatisk också.Vänta med att dö ett tag till.

    SvaraRadera
  2. Jag borde veta bättre än att tro på mig själv när jag påstår att jag helhjärtat ska ta itu med det eftersatta hemmet en hel dag! Det har aldrig fungerat tidigare och fungrade inte i dag heller .. synd på en så bra dag för övrigt .. ;-p

    SvaraRadera