Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 16 mars 2010

Här har du ett presenttips, Mona Sahlin!!!

Som jag skrev i dagens första inlägg så funderar Mona Sahlin på vad Socialdemokratiska Partiet ska ge det blivande kungliga brudparet i bröllopspresent. Idén är INTE uppskattad hos de partikamrater som fortfarande minns att avskaffandet av monarkin finns i partiprogrammet .. men är det bröllop så är det och man kan ju inte komma tomhänt?

Hur skulle det se ut!!!

Men nu har jag värdens bästa tips till Mona Sahlin! Ge brudparet
ett kungligt förlåtelse-parkeringskort som ger fri parkering på gator, torg, trottoarer och andra ställen där det går att klämma in en kunglig bil med en kunglig passagerare som inte orkar röra sig så långa sträckor.

Är inte det lysande så säg? Tar ingen plats, kommer till nytta och är förhållandevis billig .. i värsta fall kan ju Mona dra av det hela från apanaget om hon blir statsminister nästa år.

5 kommentarer:

 1. En gaypenis vore bra formad som en Toblerone

  SvaraRadera
 2. Jag blir desperat jag vill gå på bröllop snaaarrtt. Jag vill visa min fantastiska rosenväska!

  SvaraRadera
 3. ANONYM .. hmpf .. oj vad FÖRVÅNADE de skulle bli!! Men det är knappast troligt att de glömmer givaren i första taget .. :-D

  GRANNY .. hahaha om du bara visste vad jag lämnade kvar!!! Rosa öronskydd i form av fluffiga blommor, gummistövlar med rosa fluff runt kanterna, rosa schalar med fluff eller frans .. jag hade kunnat fyllt en Granny-väska utan problem!! ;-)))

  SvaraRadera
 4. Käre Jesus tänk mig i allt det när jag eventuellt skall på möte om några veckor med Anders Borg (han kommer hit sörrö)vilken slagkraft jag skulle ha då.!!!

  SvaraRadera
 5. Present från en som vill avskaffa monarkien verkar svårt att komma med, hon kommer att stå och flina på bröllopet, vilket hån, Lars Ohly har åtminstone den goda smaken av avstå, men inte MONA, eller tränar hon inför avvecklingen av kungahuset och hennes egen inflytt på SLOTTET, med barn och blomma, tänk er hennes mottagningar "tjena alla tjejer och kisar, VELKOMNA!

  SvaraRadera