Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 2 mars 2010

Alla dessa RIKA!!

Innan den här valrörelsen är över så vet jag redan nu att jag kommer att bli allergisk mot uttrycket "de rika" som Mona Sahlin och Lars Ohly upprepar med en dåres envishet.

Vilka är då alla dessa RIKA som till varje pris ska förhindras att köpa tjänster av vanligt folk?? Som ska betala alla nya myndigheter och nya jobb och EXTRA ALLT!!!

Jag gör som vanligt och letar på nätet och finner att den som tjänar över 37.500 kr/mån är att betrakta som rik. Usch!!

Det är 10% av Sveriges befolkning .. de borde skämmas! Det är klart att det är bättre att 3-4000 kärringar förlorar jobbet än att de får en liten förmån förutom sin rikedom .. det är ju ändå inte mer än alla på Saab som riskerade sina jobb, eller hur?

10% av vår befolkning som ska bekämpas till varje pris!!

Sverige är väl ett RÄTTVIST land i all sin dar???

Jag kommer med bestämdhet att få allergiska utslag innan valet är över.

5 kommentarer:

 1. 37.500:-! Så mycket har jag aldrig tjänar i hela mitt liv... men har ändå haft den gräsliga ovanan och utnyttjat Rut... i manlig skepnad.

  SvaraRadera
 2. Fyyyyyyyyyyyy!!!! ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej Mamsellan det måste ha varit Rutger som kom och älskade cybersyster - det har kommit en viss förändring i babblet ändå.Det är de RIKA som tidigare kallades Kapitalister. För övrigt så tillhör väl både Sahlin Ohly och de andra de RIKA. Sedan hatar jag när man tar hedern av ärligt arbetande kvinnor och män inom de hushållsnära tjänsterna. PS såg ni hur Sahlin försökte skylla de 900 som får sparken på Astra Zeneca i Lund på regeringen.Jag får en blodstörtning när som helst.

  SvaraRadera
 4. Oj, har de höjt gränsen så pass? Förut drog man gränsen för rika vid en bit under medelinkomst.

  SvaraRadera
 5. hahaha .. 37.500 är INTE de rödgrönas uppfattning om RIKA utan något jag hittade i någon statistik på nätet. Någon slags genomsnitt???

  För att få råd med det rödgröna experimentet får de nog sänka gränsen till 18-20.000 minst!

  SvaraRadera