Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 9 mars 2010

Skål på dig, Granntanten!!

Så var det dags för nya forskarrön igen!! Den här årstiden står de tydligen som spön i backen? I alla fall så har man gjort den sensationella upptäckten att .. "måttlig konsumtion av alkohol kan hjälpa kvinnor att hålla vikten".

Jo jag tackar jag .. här går jag omkring och är hälsosam utan att veta om det???

För hemma hos oss lägger jag av i samband med middagen .. allt som händer efter det att maten är uppäten är någon annans problem! Fram till dess är jag effektiviteten själv, spinner runt som en förgiftad råtta och hänger tvätt med ena handen medan jag dammsuger med den andra.

Men sen är det slut! Och för att markera det tar jag alltid ett glas vin till maten .. utom till gröt eller pannkaka. Så är jag en klockren 36:a också ... där ser man, det hade jag ingen aning om att jag kunde tacka alkoholen för??

I min brevlåda i dag hittade jag en liten födelsedagshälsning från bloggvännen Granntanten .. en liten hjälp på traven i min viktkontroll kan man säga ..

Så jag höjer mitt glas i tacksamhet ... SKÅL på dig, Granntanten!!!!!!

7 kommentarer:

 1. Jepp, och rödvinet håller hjärtat i ordning. För oss killar, räddar grönmögelost prostatan. Rödvin och gamla gröna ostar är det bästa jag vet - det är livet goda, det - jajamänsan.

  SvaraRadera
 2. Du blir hälsan själv, tänk på att sprit desinficerar - du slipper bacillusker. Jag får åka förbi Systemet förstår jag. Med en flaska vin om dagen så borde jag förlora en del av min rondör- fast då kanske en del av min personlighet ryker.
  Jag har köpt en grönmögelost idag så den får mannen i mitt liv (enligt BDK är det lämpligt) så tar jag det fina rösa vinet som står i skåpet. Skål Anybody och måtte våra barn få rika föräldrar!!!!

  SvaraRadera
 3. BDK .. jag tror att människor som tar sig tid att verkligen NJUTA av livets små glädjeämnen mår bättre. Sen får det vara vin, ost, citronmarängpaj, naturen, en varm hund i soffan eller en eftermiddagslur i fåtöljen .. en sak i taget eller allt samtidigt!!! :-)

  SvaraRadera
 4. GRANNY .. en FLASKA vin om dagen!!!!!! Nu tar du väl i? Om du startar en så omfattande viktkontroll så kommer du nog med största sannolikhet att ändra din personlighet .. men du blir ju heldesinficerad!! ;-)))

  SvaraRadera
 5. Kunde väl tro det.... här dricks det vin lite titt som rätt... även just nu. Skål!

  Nu har jag visserligen såsat som en paralyserad stångkorv i vinter... men är ändå bara en 38:a. När vi har packat och flyttat klart, är jag nog tillbaka på min 36:a igen.

  SvaraRadera
 6. Skål på dig Mamselamsen!! Det var väl det jag trodde .. det är gott virke i mina bloggvänner .. ;-))

  SvaraRadera
 7. Anybody: Måste fråga, Följer du mig på Facebook eller Twitter?

  Om inte, kan jag berätta att jag kommer att stänga Mamselamsenbloggen, den dagen vi flyttar från Nybban.... och kanske starta en ny. De på FB och Twitter kommer att veta vart jag tar vägen.

  SvaraRadera