Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

onsdag 17 mars 2010

Kom och köp!!!

Om man registrerar ett varumärke är avsikten att använda det för handel, eller hur? SSU har ansökt om att registrera varumärket Alliansen och avsikten är att bedriva handel med själva varumärket .. vilket är ett intressant grepp??

Annars kan de ju använda det till att sälja politik eftersom det hittills inte funnits särskilt mycket av den varan från det rödgröna hållet.

I alla händelser verkar varumärkeshandel vara roligare än att ge sig ut på den socialdemokratiska samtalskampanjen som ska nå minst en miljon VANLIGA människor. För det verkar som om SSU:arna har gott om tid till annat???

3 kommentarer:

 1. SSU har alltid "roliga"saker för sig till valen, med humor som övergår allt förstånd. Förra valet hade de en affisch med en röd liten stuga och en otroligt gammal tant i kappa ,hatt och handväska. Hon var beväpnad med en älgstudsare och under stod budskapet som var något i still med :Jag försvarar mitt folkhem mot stöld. Löjligt och så konstruerat.
  Angående S:s samtalsterapi så betackar jag mig från den. Politisk KBT är inte min grej.

  SvaraRadera
 2. Kolla vem vet mest på 2:an kl19.00 Ev känner du igen någon då 8-)

  SvaraRadera
 3. Den socialdemokratiska samtalsterapin har ett avgörande fel .. man är inte ett smack intresserade av att LYSSNA på väljarna utan väljer att informera om en politik som man inte vill redovisa hur den ska betalas???

  Och .. nej .. där var ingen jag kände????? I kväll kanske????????

  SvaraRadera