Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 19 mars 2010

Jag bedövar hjärnan med Linda Rosing ..

Ibland blir jag så less, desillusionerad och uppgiven av att läsa alla rapporter, uppgifter och sensationsartiklar om politiker, fuskare och bedragare. Journalister, bankfolk, storföretag och politiker står mig ända upp i halsen med sin förljugenhet och falskhet och då tar jag mig med raska steg till det lättviktigaste jag vet .. Linda Rosings blogg!

Linda är en människa som vet hur man lever livet lätt. Ingen annanstans i bloggvärlden .. eller irl för den delen .. finns det någon som MYSER och SLAPPAR och UNNAR sig som hon. Bloggen är en enda "rapport från en soffa" där det tittas på film i en utstäckning som måste glädja de som hyr ut i närområdet. Matlagningen undviks galant med burksoppor eller kokta korvar i plast eller serveras direkt från närmaste hämtmatställe .. sen myser man i soffan igen. Eller sover lääänge. Eller så unnar sig Linda ansiktsbehandlingar .. flera gånger i veckan! Jag hade ingen aning om att det gick att peela bort så mycket hud???

Nu är Linda och hennes tilltänkte i fjällen ... och myser framför en film på hotellrummet efter att ha sovit läääänge.

Jag tror inte de besväras nämnvärt av som händer .. eller inte händer .. i samhället?

För mig känns det som att bedöva hjärnan med Valium när jag läser de intressant stavade rapporterna från Linda Rosings händelselösa liv som Kanal 5 av någon anledning anser representerar dem så till den milda grad att hon får fronta hela hemsidan??

.. det ger liksom en helt ny dimension till sensationsartiklarna om till exempel riksdagsledamöter som fuskar sig till resor och liknande.

De gör ju i alla fall något .. !!

3 kommentarer:

 1. Jag jobbade med en psykiatriker som om han hade levt hade kallat detta för "snömos" eller "själslig renande onani" helt ofarligt men inte berikande på något vis heller. Fördelen med Linda är att hon inte är elak någon gång men hon tänker kanske inte så bra alla gånger.Har du fått några bra filmtips av henne så vidareförmedla dem till mig.
  Själv har jag just skrivit till en journalist och ifrågasatt hur man kan publicera helt felaktiga uppgifter och på framsidan av tidningen dessutom.Man ligger inte i koma för att man är totalförlamad - utom på DNs framsida.
  Nu skall jag strunta i bloggen och dopa mig med ett intressant vin. Salut!

  SvaraRadera
 2. Koma .. det är det jag hamnar i när jag läser Rosings blogg. Det är ett under att människan har en fungerande blodcirkulation efter allt mysande, slappande och behandlande på britsar och i frisörstolar?????????

  SvaraRadera
 3. Ha ha, nu förstår jag precis varför jag dras till Rosings blogg gång på gång. Jag vet sedan tidigare att du och jag hyser en viss fascination för frk Rosing snart fru Thelenius.

  Jag häpnas över alla sömn den familjen behöver. Såg du förresten hennes ryssmössa som hon hade när hon åkte skidor jag höll på att kikna av skratt.

  Var får hon alla pengar i från till att köpa alla dessa dyra kläder och allsköns behandlingar som hon genomgår?

  Nej, nu måste jag ila in på hennes blogg och gå ned i varv en stund.

  Ha det gott.

  SvaraRadera