Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 28 mars 2010

Jag är nog dummare än tåget!!

Jag är lite av en statistiknörd, så när jag upptäckte Google Analytics och anslöt min förra blogg, så var det rena julafton för mig. Tyvärr så är mina tekniska färdigheter inte i proportion till mitt intresse så efter en tid så lyckades jag radera mitt eget lösenord och kom inte längre in .. och gav upp.

Nu är jag där igen och klickar omkring bland siffror och diagram. Någon eller några i England har varit inne och läst 56 gånger .. förmodligen någon svensk som håller sig uppdaterad bland bloggutbudet, precis som de andra från de mest skilda länder. Spännande!!

Men ... något som jag upplevde som ytterst oroande var att jag hade så många besök från min hemort????

Jag bloggar fegt anonymt av hänsyn till familjen och har inte berättat för någon var jag finns??

Kan det vara FRA?? Kommunen som sitter och spanar?? Vem, vilka, var då nånstans?????

ÅNGEST!!!!

Nu fattar väl de flesta vad det handlar om, eller hur??

Men det gjorde inte jag! Inte förrän jag såg diagrammet där det helt mystiskt inte fanns så många träffar under den tiden som jag var i London? DÅ ramlade poletten ner .. först då förstod jag att det var jag själv som stod för merparten av sidvisningarna från vår lilla stad.

... och jag min fårskalle fattade INGENTING!!!

Någon annan som inte fattar någonting är Wanja Lundby-Wedin. Hon förstår inte alls varför svenska folket har högre krav på en LO-ordförande än på en vd för AMF??

Hon tycker att hon blivit orättvist attackerad på grund av kön och klass och ville kasta något hårt i tv:n efter att ha blivit ifrågasatt när hon blev "grundlurad" medan Christer Elmehagen behandlades mer varsamt.

Jag tycker det är skillnad på vad de representerar och vad de bör sätta sig in i .. Wanja Lundby-Wedin och Christer Elmehagen och jag ville också kasta något hårt i tv:n när jag hörde Wanja bagatellisera det faktum att hon inte ens läste eller förstod de protokoll hon fick bra betalt för att underteckna.

2 kommentarer:

  1. En sosse ser aldrig sina egna fel och folket får det de förtjänar.

    SvaraRadera
  2. Var är den kompetens som Wanja påstår sig företräda och framhäva i de djupa arbetarleden? Hon företräder ett parti som säger sig vara stolta över alla duktiga kunniga människor, det vore bra om en sådan duktig person fått det arbetet istället för henne.Sveriges högst betalda undersköterska har iaf inte den kompetensen. "Skomakare bli vid din läst" hette det förr - en bra uppmaning i detta fallet.

    SvaraRadera