Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 4 mars 2010

Hur ser jag UT, egentligen??

Nu märks det att våren är efterlängtad och inte alltför långt borta och det är tydligen dags att ställa sig framför spegeln och brista i gråt inför den kropp som ska exponeras i nätta baddräkter eller klänningar.

Och jag som bara vill sitta mot husväggen med en kopp kaffe och låta de första solstrålarna värma kroppen medan jag lyssnar på takdroppet och fågelsången??

Det går inte för sig, inser jag. Tiden räcker inte till .. för nu bör jag fixa sexpacket till sommaren, inse att det är dags att vårstäda kylen så att där inte döljs några fettbildande smaskigheter och kasta mig in i ett träningsprogram som ger fast mage på 5 veckor ... annars är risken stor att jag blir till allmänt åtlöje och skrämmer små barn och hundar på badstranden. DET vore ju förfärligt!!!!

Dessutom bör jag oroa mig lite över om huden har skadats av vinterkylan!!!

Tack och lov så har snön gjort att jag inte behöver spilla alltför mycket krut på armarna .. som en liten bieffekt av idogt snöskottande har mina biceps .. som tidigare trivdes tillsammans med mina triceps på undersidan av armarna(?) .. nu förflyttat sig till avsedd plats.

DEN tiden kanske jag kan få använda till fågelsång och kaffedrickande???

6 kommentarer:

 1. Det är STOOOOR skillnad mellan vad man bör göra och vad man verkligen gör!! ;-)))

  SvaraRadera
 2. Jag har konstaterat att den trinda kropp som jag byggt under femtio år och med dyra medel (jag varken äter eller dricker något jag inte vill ha, kosta vad det vill)inte får raseras med en massa sträck,böj och pumping. De som får mentala problem när de ser mig får blunda när jag dricker min choklad med vispad grädde och en macka med ägg och majonäs. Jag är inte ett uppumpat lightfenomen och kan aldrig bli det. Jag kommer att sola naken om jag inte använder min neonfärgade bikini. Nu skall jag rytmiskt lyfta gaffeln till munnen när jag äter min fläskpannkaka.

  SvaraRadera
 3. Jag lutar också åt att luta mig tillbaka inför våren .. möjligen kastar jag ett öga i spegeln för att se om huden tagit någon skada av kylan .. ;-))))

  SvaraRadera
 4. Fasen också - tänkte inte på frostsprickor som kan förstöra huden. Tror du man kan råka ut för tjällossning också? Går det att få gräsligt med pengar av olycksfallsförsäkringen och hur gör man för att restaurera min vackra nuna då?

  SvaraRadera
 5. Det där med tjällossning känns ju skrämmande!!! *ryyyser* Jag tittar på Finlandsbåtarna som sitter fast i isen och föreställer mig hur huden krakelerar av sprickbildning .. IIIIIIIIIIIHHHHHHHHHH!!! :-O

  SvaraRadera