Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 14 mars 2010

Vi behöver en NY Myndighet!!!

Efter att ha följt finalen i Melodifestivalen står det helt klart för mig att vi behöver en ny myndighet!

MELODIFESTIVALMYNDIGHETEN!!

En ny medlem i den offantliga sektorn med Christer Björkman som Generaldirektör med full tillgång till utrednings-, utrensnings och utbildningspersonal.

Tänk bara så enkelt och lätt allting skulle bli om svenska folket, i god tid före nästa års marathongenomlyssnande och inkomstbringande röstande, fick ett rosa kuvert!! Ett rosa kuvert med paljetter, formgivet av Bindefeldt eller någon annan som vet "hur det ska vara" ... innehållande det senaste i statistik rörande övriga Europas syn på våra Svenska bidrag samt information om hur, när och varför vi ska rösta oss igenom de nya deltävlingarnas snåriga regelverk!

Vi kanske till och med skulle kunna läsa oss till hur vi själva ligger till i statistiken .. Du har nu röstat FEL i 4 på varandra följande deltävlingar (.. eller finaler) .. och kommer därför att påföras en förhöjd avgift på tv-licensen!!!!

För som vi har det nu kan vi inte ha det längre!! Folk röstar FEL, för lite eller för mycket och lyssnar inte på vad utländska juryer säger och vi VINNER ju alldeles för sällan .. vilket i och för sig är bra eftersom det skulle bli alldeles för dyrt .. men TVÅA är väl det minsta man kunde begära, eller hur??

Fram för Melodifestivalverket så det blir lite ORDNING!!!

4 kommentarer:

 1. Går det inte under Kulturdepartementet avd. glitter å glamour?Där vill jag jobba!! Mera fjäderboor åt folket!

  SvaraRadera
 2. Vi kanske kan bilda en referensgrupp eller begära att få en utredning att sätta tänderna i .. det verkar lönande och inte alltför ansträngande?? ;-)

  SvaraRadera
 3. Tanterna från försäkringskassan skulle passa in i detta nya myndigheten. De har noll akademisk utbildningn. bra på att följa direktiv, noll logisk tänkande.

  SvaraRadera
 4. Det är nästan så att hela det politiska övergänget skulle platsa lika bra ..??? Inte blir något kanske bättre .. men trallvänligare?? ;-)))

  SvaraRadera