Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 14 mars 2010

Tillväxtverket???????????

Socialdemokraten Hans Hoff anmäler Maud Olofsson till KU för att hon har använt bloggen på Tillväxtverkets hemsida för politiska syften.

Tillväxtverket???

Jag hade inte en susning om att det fanns ett Tillväxtverk?? Vad är det? Vad är det som växer till sig eller vad är det för tillväxt som ska .. hmm .. kontrolleras? .. stimuleras?? .. förhindras?? .. eller??

Spänningen är oliiiiidlig!!

Och bloggen? Var är den?? I mitt nyfikna sökande efter Maud Olofssons politiska utspel kammar jag fullständigt noll!

Jag hittar ingen blogg. Hans Hoff hittade den, men inte jag??

Mystiskt?

5 kommentarer:

 1. Det skall vara tillväxtVÄRKEN! Du har läst fel förstår du väl.

  SvaraRadera
 2. ??????????? och bloggen? Har den värkt ut .. BORTA??? Kan Monica Green ha kapat den för att täppa igen truten på Göran Hägglund med så att tungan hålls på plats?? Och är det här egentligen KU:s huvudVÄRK?? ;-)

  SvaraRadera
 3. Som det geni du är har du genomskådat det politiska nätvärket och sett vilka värksamheter man har. Våra politiker tillhör värklighetens människor och att du inte hittar bloggen beror på att S kräver mer transparans av alliansen - den är alltså helt genomskinlig numera och därför lite bökig att hitta. 8-}))

  SvaraRadera
 4. Tillväxtverket vattnar krukväxterna åt riksdagsmännen varje dag..,

  SvaraRadera
 5. GRANNY .. naturligtvis har du helt rätt, det var värkligen svagt av mig att inte genomskåda transparansen och hitta bloggen som förmodligen innehåller lika mycket brännbart material som de övriga politiska budskapen som också är lite svåra att hitta ..???

  BDK .. nästa gång jag funderar över något kommer jag ilande DIREKT till dig!!!! Vilka oanade insikter du har inom den ofantliga sektorn .. ;-)

  SvaraRadera