Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 25 mars 2010

Gud älskar en heterosexuell man!

Jag såg uppdrag Granskning i går. Det handlade om Linnea som blev våldtagen på skolans toalett av en 2 år äldre skolkamrat och sedan bestraffades hårt för att hon anmälde det som ALLA ansåg var hennes eget fel.

Hon har hatats, mobbats, förtalats och fördrivits från sitt hem .. röster har krävt bränning, tortyr och misshandel .. det låter helt medeltida men handlar om en helt vanlig 14-åring år 2010???

Så långt suckade jag bara uppgivet .. för det händer allt för ofta att kvinnor anses få skylla sig själva, även om de bara är 14 år. Det är inte klokt vad vi kvinnor kan trigga igång de stackars männens drifter utan att vi har en aning om det?? Vi klär oss fel, skickar fel signaler, är för glada, utmanande eller så finns vi bara där .. med våra kvinnliga kroppar?? Ibland känns det lite ärligare med burka .. även om det är ännu ett utslag för samma idioti.

Men det som upprörde mig mest var prästens inställning!!

Den våldtagna flickan kunde inte delta i skolavslutningen av rädsla för repressalier för att hon blivit våldtagen?? Det var något som prästen inte ens reflekterade över .. i Guds ögon är tydligen en skändad kvinna förtappad .. en Eva som återigen frestade med äpplet??

Men förövaren .. en vacker yngling med ett socialt vinnande sätt som delade ut blommor i en välregisserad föreställning .. en Adam, skapelsens krona .. han hälsades med jubel och applåder och prästen suckade hänfört och uttalade sig lyriskt om en manifestation för .. ja, vad det nu var? Vackert var det i alla fall!!

Så tillåtande och förlåtande var stämningen att grabben fick hybris och våldtog en tjej till samma kväll.

Och han ansåg väl att han var i sin fulla rätt .. så vacker, så populär och så älskad .. ingen tackar väl nej till någon som till och med blivit hyllad i kyrkan .. där det återigen bevisas att GUD älskar en heterosexuell MAN!

Och för den som tvivlar har man till och med lagt ut denna fantastiskt tjusiga, ödmjuka handling i kyrklig miljö på nätet så att alla som vill hylla Adam och straffa Eva kan göra det utan att ens behöva veta vad som egentligen hänt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar