Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

måndag 22 mars 2010

Hahaha .. när är det INTE obekvämt att jobba???

Almegas VD Jonas Milton är morgonpigg och vill gärna arbeta ensam och i lugn och ro på morgonen vilket gör det obekvämt att arbeta på eftermiddagen föreställer jag mig .. eller så vill han ha extra betalt för sina morgontimmar?

Han hänvisar också till en undersökning som visar att 4 av 10 tycker det är obekvämt att jobba på morgonen och av de yngre är det 6 av 10 som tycker detsamma.

Därför tycker Jonas Milton att vi ska .. slopa ob-tillägget i avtalen - det är omodernt!!!

Han anser att "anställda ska själva få bestämma vad som är obekväm arbetstid"!

Hahaha .. vad bra!! Vilken LYSANDE idé!!

Själv tycker jag att det är jädrans obekvämt att arbeta överhuvudtaget .. så ett litet tillägg skulle kanske lindra det obehaget.

Sedan blir ju samhället lite mer spännande på det här viset. Vi kommer aldrig att veta när något är öppet, bemannat eller stängt när vi alla får bestämma när det är bekvämast att vara tillgängliga???

Fast han måste ju ha tänkt nåt??? Han kanske bara vill ta bort pengarna som måste utbetalas när vi jobbar natt och helg ... utan att vi får något annat i stället???

Och det låter ju inte riktigt lika roligt!!

3 kommentarer:

 1. Det är något som haltar i hans resonemang så jag vet inte om han är tvärsmart eller störtkorkad. Jag skall fundera på vad det är - pengar vill jag ha men med minsta möjliga ansträngning och jag är nog inte unik i det tänket.

  SvaraRadera
 2. ooobbb-tillägg *smakar på ordet*....hmmm ...sånt fint finns inte i mitt jobb...men det hade inte varit så dumt...hmmm...jag kanske skulle begärt det... istället för den lilla löneförhöjningen på.... 3000 som jag önskade mig ;)

  =))))))))))))))

  SvaraRadera
 3. GRANNY .. då är vi två som inte riktigt får till det med det här uttalandet??? VÄLDIGT mystifistiskt!!!

  M .. jag för min del har alltid tyckt att ALLA borde få 2000 kr i månaden för eget bruk .. personliga behov .. förutom lönen!!! En RÄTTIGHET .. som orättfärdigt nog inte finns!!! Låt oss sy en fana eller bandroll och tåga mot riksdagshuset!!!!!!!!!!!!!!! :-D

  SvaraRadera