Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 13 mars 2010

Ett brev till de rödgröna som imponerar!!

I dagens DN skriver Jeanette Gorosch ett öppet brev till Mona Sahlin, Lars Ohly och Maria Wetterstrand som ett inlägg i Rut-debatten.

Detta är enligt min mening det mest intelligenta som skrivits i den här frågan .. om det inte är att anse som det enda intelligenta som formulerats ... läs det!!!

För som hon skriver .. de rödgröna verkar ha ett osedvanligt dåligt grepp om verkligheten. Den ekonomiska redovisning Jeanette Gorosch gör är tydlig och lättförståelig för var och en och jag delar helt hennes åsikter när hon tar upp genusperspektivet .. "Varför är skattesubventioner okej när en man målar en vägg, men inte när en kvinna vaktar ett barn? Det är för mig omöjligt att inte se detta ur ett genusperspektiv och börja undra över vänsterns värderingar. Om Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet verkligen bryr sig om jämställdheten i näringslivet, varför vill man då ta död på en bransch där mängder av driftiga kvinnor tack vare reformen vågat satsa och dra i gång egna företag?"

Det här är ett viktigt inlägg i debatten .. LÄS DET HÄR!!

2 kommentarer:

  1. Har läst och instämmer i allt. Startar hon ett parti så går jag med utan tvekan. Det är ett riktigt femenistiskt intiativ som visas här.

    SvaraRadera
  2. Halleluja! Jag nyttjade Rutan innan jul... trots att det var en karlakarl som kom... och jag kommer att använda henne igen... när vi flyttar. De ska få flyttstäda åt oss. Och DÅ ska vi betänka.... jag har aldrig tjänat över 20.000 i månaden i hela mitt liv!!

    SvaraRadera