Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

onsdag 31 mars 2010

Så bräckligt är livet ..

.. att en 78-årig kvinna kan åka för att handla tillsammans med sin man .. och misshandlas till döds bara någon minut efter det hon lämnat bilen.

Det gör ont i mig när jag läser att kvinnan som försökte försvara sin man, nu är död. Det är någons mamma, mormor eller farmor som så ofattbart är borta. Det är så brutalt, så onödigt och måste vara fullständigt sönderslitande för hennes anhöriga.

Och han som "inte kunde kontrollera sina vredesutbrott"??

Ja .. till slut hittar de väl honom, men jag tror det blir som vanligt. Han tycker att det var det äldre parets fel .. att de inte skulle ha påvisat att HAN gjort fel och att de fick skylla sig själva.

Sedan blir det ett kortare straff eftersom kvinnan var gammal .. gamla kvinnor är inte så mycket värda och så är han fri att släppa loss sin dåliga impulskontroll över någon annan.

Jag blir så uppgivet ledsen ..

4 kommentarer:

 1. Gärningsmannen kände sig säkert kränkt- det ursäktar i princip alltid allt har jag förstått.

  SvaraRadera
 2. En del undrar varför de inte går ut med något signalement. Jo, därför att man i vårt land inte får peka ut någon invandrare - för tar man bladet från munnen och säger vad alla tänker då är man plötsligt rasist. Bor själv i Landskrona och sannolikheten är >95% att detta var en invandrare, eftersom de svarar för i stort sett all brottslighet i vår kära stad. Det är fruktansvärt att vårt land ska brutaliseras på detta sätt. Det är inget fel på invandrare generellt men att inte våga diskutera problemet med den höga brottsligheten bland invandrare är barockt. Jag tror att eftervärlden kommer att döma oss hårt som decennierna då Sverige förvandlades till ett gangstersamhälle. Det är tokvänsterns utopiprojekt - naivt generös invandring, tycka synd om brottslingar och strunta i brottsoffer - åtminstone så länge brottsoffren är vanliga hederliga medelsvenssons (s k "kapitalister" och därmed mindre värda enligt vänsterns sätt att se). Vänstern och dess oproportionerliga dominans inom journalistkåren bär en stor skuld till detta moras i vårt land.

  SvaraRadera
 3. Bla bla bla... skyll allt på invandrarna helst muslimer...så kan vi gasa de som tysken gjorde med juden... så blir det väl bra?

  Så kan Ni återgå till köttbullar och surströmming och så blir allt bar!

  SvaraRadera
 4. För mitt vidkommande är det helt betydelselöst var gärningsmannen är född! Huvudsaken är att man får tag i honom .. en människa med så dålig impulskontroll måste vara sjuk och borde inte få gå lös.

  SvaraRadera