Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

lördag 13 mars 2010

VARNING för Baylan!!

Socialdemokraterna har en ny "Hemlig Plan"" .. tajmad och klar in i minsta detalj, förmodar jag? Planen är att bussa Ibrahim Baylan på Jan Björklund för att sänka Folkpartiets statistik.

Baylan ska tränas att hänga Björklund i hasorna och enligt Expressen planeras attackerna just nu i Socialdemokraternas partihögkvarter på Sveavägen 68 där Ibrahim Baylan har ett eget rum.

Jag skulle ge vad som helst för att få vara åskådare till den träningen. Eftersom jag har tränat skydds med hund så kanske jag också skulle kunna bidra med ett eller annat tips?

Dessutom så har jag en skyddsärm som hänger på vinden som jag kan måla blå och låna ut till Mona Sahlin om hon vill ställa upp som figurant.

2 kommentarer:

  1. Det kommer att tagga Björklund ännu mera. Jag vill köpa en ring-sidebiljett till evenemanget - har du kompispris förf mig?

    SvaraRadera
  2. Jag tror att vi måste smyyyyyyga oss in på Sveavägen eller agera bud från Operakällaren för att få oss en titt! Spännande värre måste det i alla fall bli .. hoppas de är försiktiga bara så att han inte blir övertänd den stackars Baylan .. ;-))))

    SvaraRadera