Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

onsdag 24 mars 2010

Jag bryter ihop ..

.. mår dåligt, känner mig låååg och meningslös!!

Jag har varit hos tandläkaren och bränt iväg nästan 700 kr på mindre än en kvart .. det är rekord till och med för mig och beräkningen av framtida kostnader var inte direkt uppmuntrande. När jag klev ut från tandläkarmottagningen var jag så svartsynt att hade jag fått ett erbjudande om en "Firework funeral" så hade jag slagit till på direkten och glatt alla med en direktsprängning med tillhörande stjärnfall.

Men lite shopping piggar alltid upp ... tänkte jag och kastade mig entusiastiskt in och ut i alla tillgängliga affärer.

Förgäves???

Jag kom hem med två semlor?? Detta har aldrig hänt förr!!! Inte en enda onödig pinal .. inte ens en pinal?? Jag fick inte till något nödvändigt heller .. förutom semlorna då förstås?

Jag är deprimerad ... slagen till marken och har helt tappat styrningen i livet.

Så läser jag i Expressen "Handla dig sund .. tycker du att det är svårt att gå och handla utan att få med dig en massa onyttigheter hem"? Frågan är lite felformulerad för jag tycker normalt sett inte alls att det är svårt .. men just idag behöver jag de 4 tipsen för att få en chans att lösa upp eventuella shoppinglåsningar.

1. Handla grönt .. ??? Varför då?? Jag klär inte i grönt, har inget som passar till grönt och vill faktiskt inte ha grönt???

2. Handla målmedvetet .. men det GÖR jag ju!! Jag är specialist på shoppingmålmedvetenhet .. nästan innehavare av svart bälte med krusiduller i shopping??

3. Lär dig dina favoriter .. jag KAN mina favoriter!! I dag var jag till exempel inne på Scorett .. det var rea .. och den affären tillhör garanterat mina favoriter. Men köpte jag något?? NEJ .. inte ens ett par solglasögon som var nedsatta med 50% .. och DET kändes inte sunt alls!!

4. Handla inte hungrig .. ????????? .. HUNGRIG?? ... och nu börjar jag ana .... hmm .. den här artikeln handlar om MAT!!! Inte undra på att det var lite råddigt .. men vem piggar upp sig med att handla MAT???

Mat det är ju det som slukar alla pengar som jag behöver till de roliga sakerna som jag behöver för att bli glad igen efter att ha varit hos tandläkaren och blivit fattig och deprimerad!!

1 kommentar:

  1. Nu är du låg - lägre än Glocanet till och med. Lyckas gå igenom Scoretts rea utan att komma hem med fynd. Stackars du det liknar apa det här Jag får dåligt samvete för att glädjs åt att teatern säljer ut sina kostymer och jag har givit mig attan på att fynda där bara jag får reda på tiderna. Hittar jag något somjag tror passar åt dig köper jag det. Vill du också ha en krinolin? Förtjusande plagg när du går ut med hundarna - bahytt får det väl bli till. Jag kollar och fyndar.

    SvaraRadera