Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 12 mars 2010

Hur dum får man vara???

Tony Irving vädjar i dagens Expressen .. Rösta ut Willy i kväll!!!

Det är märkligt? Mannen har suttit i juryn i alla omgångarna av Let´s Dance och vädjat om att någon odansant tävlande ska försvinna ur tävlingen .. och varenda gång har svenska folket svarat med att rösta kvar vederbörande.

LÄR han sig aldrig nåt???

Det absolut säkraste sättet att få folk att göra något är att peka med hela handen och beordra dem att göra det!

Då gör de garanterat tvärtom.

Jag beklagar verkligen det par som åker ut i kväll .. men Let´s Dance ÄR ingen tävling. Det är ett underhållningsprogram för fredagströtta människor som roar sig med att rösta kvar det mest underhållande personen!

Eller har jag fel?? I så fall undrar jag hur många som skulle slösa bort tid på ett seriöst dansprogram helt efter regelboken??

2 kommentarer:

  1. Varför tar man in sådana som Willy Peppe "Kurt Olsson" e t c? Underhållning helt enkelt inget annat.Lättsmält och något som inte lämnar några taumatiska spår i sinnet hos tittarna. Ingen tror väl på allvar att vi skall få se ett utdrag ur Svansjön om vi ser detta program. Har för mig att Tony Irwing var med i något som kallades "Stjärnor på is" - så vitt jag vet är han väl ingen stjärna precis och han bevisade det per omgående i det programet. Det här tjafset är nog bara ett spel för galleriet.

    SvaraRadera
  2. Jag upphör aldrig att förvåna mig hur billigt många är villiga att sälja sig för att synas i media .. och många fler verkar tro att inget i deras liv är på riktigt om inte det skrivits om i tidningen???

    Fast i just det här fallet genererar Willy förmodligen mer telefonpengar än de andra tillsammans så det gäller att hålla grytan kokande!! ;-)))

    SvaraRadera