Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

tisdag 16 mars 2010

Kungliga presentproblem ..??

Jag har inget mot det kungliga bröllopet som kommer att gå av stapeln nu i år. Jag betalar för Melodifestivalen via tv-licensen, så visst kan jag betala för ett prinsessbröllop via skattsedeln .. det händer ju inte direkt årligen.

Men .. presenter? Nej, det blir det inte från mig i alla fall och skulle min kommun komma på den idiotiska idén att skänka något meningslöst i mitt namn och av mina skattepengar så skulle jag nog protestera lite.

Protesterar mycket gör socialdemokraterna när Mona Sahlin tycker att de ska ta av partikassan och gratulera brudparet med en gåva. Det är en sund reaktion från medlemmar i ett parti som har avskaffandet av monarkin i partiprogrammet. Mona Sahlin tycker däremot att en kunglig bröllopspresent är mindre att uppröra sig över än rut-avdraget??

Varför hon nu anser sig tvungen att släpa in den frågan i det Kungliga Bröllopet övergår mitt förstånd??? Men hon är kanske rädd för att Victoria och Daniel ska få subventionerad städning i hemmet på Haga??

RIKA ska hålla sig på den egenhändigt dammsugna mattan!!!

Vad händer förresten med alla dessa gåvor som kommer att falla som ett sommarregn över de lyckliga tu?? Förmodligen hamnar de i något slottsförråd eller skänks vidare till okända mottagare .. för jag är helt övertygad om att de inte kommer att placera dom på en presenthylla i hemmet.

Nej .. gör som jag, Mona Sahlin. Glöm det där med presenter .. ett uppriktigt grattis går säkert lika bra!!!

3 kommentarer:

 1. Men - det var ju därför kungen och drottningen flyttade till det lite mindre Drottningholm, ju. det har jag alltid hävdat. Det blev lite tungt att dammsuga 608 rum på lördagsmornarna i Stockholms Slott.

  Annars börjar det redan bli lite uttjatat med det här bröllopet. Tänk om Daniel säger "NEJ"...

  SvaraRadera
 2. Jag tror att det planeras för en överraskning - Vickan och Daniel gifter sig borgeligtdagen innan åsatta datum och Mona Sahlin hoppas få bli vigselförrättare.

  SvaraRadera
 3. BDK .. din bildning och dina kunskaper upphör aldrig att förvåna mig!! VEM är du egentligen .. tanken svindlar. Och om jag var Daniel så hade jag nog aldrig frågat .. tänk att bli livstidsprins!!! *ryyyyser*

  GRANNY .. men .. brrr ... så trist!! Kan dom inte ta Göran Persson i stället så blir det lite MER för pengarna???

  SvaraRadera