tisdag 18 januari 2011

Använd knivar och andra vapen???

Det pågår någon slags feministkrig mellan Hanne Kjöller, Maria Sveland och Katarina Wennstam DN just nu.

Jag tänker INTE ge mig in i det .. jag vet nätt och jämt vem Maria Sveland är, bortsett från en märklig recension av SVT:s serie "Våra vänners liv".

Efter att ha varit brinnande "FEMINIST - javisst" på väg till F!:s första årsmöte och blivit fullständigt mosad och tillintetgjord av mötet med FEMINISMEN och dess företrädare .. så är jag numera endast Människa.

Och om det behövs .. Med-Människa.

Och om jag uttalar mig .. Individ.

Feminismen skrämmer mig. Jag förundras över hur mycket text det kan publiceras när det gäller genusforskning, felaktiga uttryckssätt, kvoteringar och dittan och dattan. Men hur lite det handlar om den låga statusen på yrken med hög kvinnorepresentation och de låga löner det för med sig .. vilket resulterar i usla pensioner.

Alltså något som följer en "vanlig", helt ointressant kvinna livet ut.

Ärligt talat så skulle jag vilja att feministerna lade ner mer krut på det, än på att lusläsa varandras skrifter och berätta om sin egen storslagna "kvinnokamp" och omöjliga parrelationer.

Men .. precis som i politiken är det de som befinner sig längst bort från vanliga människors verklighet som anser sig ha rätten och tolkningsföreträde för hur livet ska se ut???

Och så finns det tydligen feminist-hangarounds som gör så gott de kan för att komma in i de "fina salongerna"?

Jag läste ett blogginlägg med rubriken "Till Männen", där bloggaren uppmanade alla män att "sluta slå, våldta och mörda oss". Och hon fortsatte ..

"Ni får gärna slå varandra hur mycket ni vill. Använd knivar och andra vapen, jag bryr mig inte, bara ni låter oss vara."

Slå varandra hur mycket ni vill????? Använd knivar och andra vapen???????????? Jösses!!!!

Törs vi släppa ut våra män och söner efter en så´n uppmaning?? Är varje man ett lovligt villebråd .. för andra, arga män?

Mörda gärna, bara det inte blir en kvinna, typ??????

Jag blir så trött. Allt det här tjafset lägger sig som en rökridå över de verkliga behoven, tycker jag.

Kvinnolöner, Kvinnoyrkens dåliga status, Invandrarkvinnors utanförskap, Unga kvinnors utsatthet i skolan, Utnyttjandet av funktionshindrade kvinnor .. osv, osv.

Och märk väl .. jag säger inte ett enda ord om feminismens huvudfråga .. KVINNO-KVOTERING I ALLA STYRELSER!!1 kommentar: