lördag 1 januari 2011

Åååhhh en så´n natt!!

Det var en bra nyårsafton i går, det var det. Lugn .. med god mat och dryck och allmän trevnad .. fram till ungefär 20 minuter före tolvslaget.

Av någon anledning blev det just då full fart på hela befolkningen i vår lilla stad som ligger en HEL MIL från vår bostad. Man hade kunnat tro att ett värdskrig hade utbrutit.

Border Collien trodde det!!

Hon tog våldsamt flämtande betäckning inne på toaletten och vid halv ett-tiden när vi ville gå till sängs så vägrade hon fortfarande att komma ut. Efter att försökt vänta ut henne så lät jag henne vara, stängde dörren mellan henne och Rackarkotten och däckade ..

.. och vaknade till ett fullständigt KAOS med ylande, skällande hundar!

Jag KASTADE mig ur sängen, slidade ut i hallen och kolliderade med Dottern som nyss somnat och inte riktigt greppade att hon nu var vaken .. klockan var drygt TRE.

Det ringde?? .. sa Dottern och larvade in till sig. DET RINGDE!! .. ropade jag till Maken .. bara för att agera på något vis och han vinglade in i badrummet .. förmodligen för att göra sig i ordning inför dagens vedermödor??

Då hade polletten fallit på något så när rätt plats .. så jag gick ner för trappan, släppte in Border Collien till sin kompis och sin korg .. släckte lyset .. berättade för Maken att det INTE var morgon och ett visst lugn föll över familjen.

Tills jag vaknade av att katten fastnat med en klo i min halskedja och höll på att strypa mig i sin kamp för att komma loss!!

Urrghhh .. ahhhhhhhhhh, puh!! ... och så somnade vi om .. tills katten fastnade i kudden med samma klo .. och i madrassen .. och då tände jag lyset och klippte klorna på hela katten.

Då var klockan över FYRA!

Då gällde det att försöka somna SNABBT .. för vi skulle vara uppe, klädda och klara för att sticka hemifrån klockan kvart över nio.

Har ni försökt somna snabbt???

Har det fungerat??

I så fall skulle jag gärna vilja veta hur ni gjorde!!

Gääässp ....

2 kommentarer:

  1. En sådan metod att somna om snabbt är värd samtliga kategorier av Nobelpriset. Hittar du någon som vet hur man gör så meddela mig så ställer jag gärna upp som försökskanin.

    SvaraRadera
  2. Kusinen från landet1/1/11 17:35

    Jag vore nöjd om jag kunde somna om över huvudtaget när jag vaknat på småtimmarna, snabbt eller efter en stund gör detsamma! Får du några tips måste du dela med dig!

    SvaraRadera