onsdag 19 januari 2011

Som tur var ..

.. tvingades jag att avstå från dagens partiledardebatt .. som tydligen inte blev någon debatt alls utan ett riktigt gulligt kramkalas, efter vad jag se i tidningarnas rubriker.

Mona Sahlin hyllades av ALLA .. utom Jimmy Åkesson, som ändå har henne att tacka för mycket. Utan Monas Sahlins envisa varningar för Sverigedemokraterna i varje tal och vid varje tillfälle så hade SD inte fått hälften så mycket uppmärksamhet i sin valrörelse, eller hur?

Otacksam, det är vad han är .. Jimmy Åkesson!!

Och ingen present hade han köpt heller!!

Så hyllade Fredrik Reinfeldt Mona Sahlin och så hyllade resten av partiledarna Mona Sahlin .. och så hyllades Maria Wetterstrand .. och så hyllade Mona Sahlin och Maria Wetterstrand varandra. Men vad jag kan se så var det sparsamt med hyllningar som spillde över på Peter Eriksson??

Det blev alltså inte så mycket debatt?

Bortsett från SD som ville debattera invandring och Mona Sahlin som höll ett sista debattanförande och anklagade Fredrik Reinfeldt för att svika sina löften om skatter och välfärd. Det är jag nog lite glad att jag slapp höra, för då hade jag inte kunnat låta bli att tänka på alla Mona Sahlins löften .. som hon tog tillbaka så fort valet var över.

Det var ju inte HENNES löften .. utan löften som hon påtvingats av partiet.

Jag undrar om det är så i alla partier?

Nej det var skönt att slippa slösa bort dagen på en tack- och avskedsföreställning som helst borde ha skett under mer privata former enligt min uppfattning. Jag har varit med om tillräckligt många av det slaget på arbetsplatser där falska leenden och hopskramlade presenter delats ut till någon som glömdes i samma ögonblick som dörren stängdes bakom vederbörande.

Man blir liksom liiiite illamående av så´nt.

På tal om det .. jag undrar om de fick kaffe och tårta, efteråt .. partiledarna??

Själv ägnade jag mig åt friskvård!! Jag rekommenderar varmt pellets-eldning till er som har svårt att få till det med träning. En pall med 52 säckar pellets á 16 kg som tillsammans blir 832 kg är ett ganska lagom träningspass.

Jag upptäcker att jag numera klarar av det med två repetitioner. 448 kg i första omgången .. KAFFE och liten kaka .. och så 384 i andra omgången!!

Visst är det fantastiskt? Men jag måste medge att det var seeeegt med de sista 4 säckarna som skulle baxas upp i axelhöjd för att få plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar