onsdag 12 januari 2011

Fallerenfalleralla ..

.. sa jag till Maken när jag såg rubriken .. LO-basen Wanja Lundby-Wedin avgår!!!

Ånej .. sa han. Hon gör sig nog bara redo för partiledarskapet hos sossarna. Det SKA ju vara en kvinna, eller hur?

VA!!!!!!!!!!!!!!!

???????

JÖSSES!!! Det kan du väl inte mena?? Så KAN de bara inte göra?? Det vore väl rena vansinnet!!!

Men han bara flinade försmädligt, som han brukar göra när han tror att han kommit på något bra. Och skulle det, mot all förmodan, visa sig att han har rätt ..

.. ja, då kan jag nästan inte vänta på nästa valrörelse som ligger en hel eeeeevighet bort.

SvD,
DN,
AB

5 kommentarer:

 1. Säg att oraklet Maken har fel? Säg att han har feber och har hallicar - snälla säg nåt som får mig att hoppas på motsatsen. Blir det hon så skall väl HELA fackavgiften gå till S i framtiden och tvångsanslutningen införs.

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att maken har rätt, för så mycket idiotförklara jag inte svenska befolkningen så att jag tror att de röstar på Lundby- Wedin.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle bli helt överlycklig om hon blev sossarnas nästa partiledare. Då blir det nämligen säkerställt att de inte kommer till makten igen på tid och evighet.

  Det enda jag oroar mig för är att hon får en reträttpost som generaldirektör för SJ. Att avgå i tid är ju liksom inte hennes grej.

  V

  SvaraRadera
 4. Men hon avgår ju inte. Hon slutar eftersom hon uppnått pensionsåldern för LO-basar. För det förstår ju var och en att det jobbet är mycket mer ansträngande än de jobb de som alla kollektivanslutna utför.
  Ansluter mig till Visionärens oro.

  SvaraRadera
 5. VISIONÄREN .. Maken skrattar gott och instämmer i dina farhågor om en eventuell generaldirektörspost på SJ. Fullständigt genialiskt tänkt!! ;-D

  EPSILON .. Skillnaden mellan att avgå för sent och att sluta fungera är minimal både när det gäller Wanja och SJ .. tror jag??? :-/

  SvaraRadera