lördag 12 mars 2011

Åhh .. vad jag längtar!!

Solen skiner!!
.
Det värmer mot husväggen och himlen är precis så där BLÅ att jag aldrig i livet hade trott att det var möjligt om jag sett en tavla med såååå blå himmel.
.
"Hötorgskonst" .. hade jag fnyst lite överlägset, och nu ser jag den i verkliga livet och har svårt att fatta att det är sant?
.
Tänk .. snart kommer syrenhäckarna att blomma lika hysteriskt som förra året, snart kommer jag att få glädjefnatt vid åsynen av en liten tussilago i fjolårsgräset och snart, snart slipper jag stövlar, overall, tjocka tröjor och tjocka jackor.
.
För att inte tala om MÖSSOR och VANTAR!!! Usch för mössor och vantar .. långt, långt ner i en låda på vinden ska dom!!
.
Jag lääääääängtar så jag nästan går i bitar, samtidigt som jag sitter här och oroar mig och känner efter som en fullfjädrad hypokondriker .. mår jag verkligen inte liiiiite dåligt?? Kanske jag har liiiite feber i alla fall .. och känner mig liiite yr .. och förkyld??
.
För i soffan sitter Dottern genomförkyld med 39.6 i feber och ser ut som ett litet borttappat barn .... och nästa söndag ska jag och Granntanten åka till London och slå klackarna i taket.
.
Det är precis den tid det tar att falla samman om jag blir smittad i dag, har jag räknat ut. Men OM jag blev smittad bara någon dag efter Dottern .. då hinner jag bli frisk på en vecka?
.
Små bekymmer i en liten värld, till skillnad från de stora katastroferna i den stora världen. Katastrofer som i sin obeveklighet är svåra att ens förstå .. än mindre se hela bilden och följderna av.

2 kommentarer:

  1. Hav förtröstan jag packar pappersnäsdukar, Alvedon ,våtvarma omslag och stödstrumpor att vira om halsen. Sedan går jag ut med min Röda Korsbössa och ber om bidrag till Libyens folk och tsunamins offer i Japan. Vi skall åka till London och inget kan stoppa oss vet jag.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad jag också längtar! Efter värme ända in i mina ben! Men det är lite svårt att så egoistiskt längta efter något så enkelt som värme med sådana katastrofer som den i Japan...

    SvaraRadera