söndag 6 mars 2011

Mitt bidrag till Melodifestivalens Andra Chans.

Den senaste veckan har varit så jobbig att jag inte kände det allra minsta lilla för kreativ aktivitet när vi säckade ihop framför tv:n igår. Det kändes mest uppgivet, trött och oinspirerat och eftersom jag redan totalt tappat tron på att det finns någon som helst struktur eller ordning någonstans, så kändes det inte precis som en överraskning när röstningssystemet verkade ha klappat ihop.
.
Varför ska just det fungera när ingenting annat verkar göra det??
.
Men något måste jag göra när det inte finns en handling att följa i det jag ser på, så jag plockade fram ett block och lite färg och målade lite på fri hand mellan uppträdandena.
De första duellerna skapade en Miljöförstöring och ...
.. den fantastiska Sara Varga sjöng så att hjärtat nästan brast och resulterade i ett Självmord. Och det blev jag faktiskt så inspirerad och uppiggad av att jag måste jobba vidare på det, vid tillfälle. Kanske "bryta av" några delar på broräcket?

Men the Moniker tände faktiskt ett litet Hopp och lockade fram ett leende på läpparna och eftersom detta var de enda två framförandena som jag verkligen reagerade på så var det kanske inte helt fel att de gick vidare till finalen?
.
Nu är det bara en final kvar .. för den stoooooora finalen kommer jag inte att ta någon större del av .. och den kanske ger ett roligare resultat för min egen personliga räkning?
.
Fram till dess kommer jag att grotta ner mig i självmedlidande, uppgivenhet, trötthet och längta till den gyllene dagen då jag får lämna hemmet och ägna TRE hela dagar åt mig själv tillsammans med Granntanten!!
.
Halleluja för det .. jag känner att jag behöver ett andningshål just nu!!

AB, AB, Expr., Expr., SvD, SvD,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar