tisdag 1 mars 2011

Det är nog inte lätt att vara kändis??

Filip och Fredrik kommenterade Oscarsgalan och orsakade "folkstorm" bland dem som hade det dåliga omdömet att verkligen, verkligen vara intresserade av att inte bara se det hela, utan också av att höra något annat än Filip och Fredrik.

Sååå intresserade var inte Filip och Fredrik. De tycker att Oscarsgalan är "skittråkig" och "måste förnyas för att bli uthärdlig" .. så de skapade sin egen underhållning, förmodligen för att hålla sig vakna.

Jag tycker synd om Filip och Fredrik. Det kan inte vara lätt att vara KÄNDIS och känna sig tvungen att acceptera jobb som är "skittråkiga" och "outhärdliga" bara för att få ett tillfälle att bekräfta att man finns.

Nu vet ju alla som såg Oscarsgalan att Filip och Fredrik finns .. fortfarande .. och är sig lika .. fortfarande .. och det var väl huvudorsaken till att de satt där och roade varandra under "outhärdligheten".

Låt oss hoppas att Oscarsgalan förnyas till kommande år så att kommande kommentatorer inte less ihjäl, medan de tvingas utföra detta förnedrande uppdrag på ett sätt som ger samma storlek på rubrikerna som Oscars-vinnarna får.

AB, AB, Expr.,

1 kommentar:

  1. Kusinen från landet1/3/11 14:42

    Inte för att jag såg Oscars-galan och behövde reta mig på dessa töntar. I själva verket har jag bara upplevt dem som deltagare i "På spåret", och trots att de uppenbarligen är rätt duktiga i själva tävlandet, är de näst intill outhärdliga i sitt uppträdande, i likhet med de båda kvinnliga deltagarna vars namn jag inte kommer ihåg. Så jag kan mycket väl förstå "folkstormen" kring deras "roligheter" vid Oscars-galan.

    SvaraRadera