torsdag 31 mars 2011

Än slank han hit och än slank han dit och ..

.. det ska bli väldigt intressant vart han slinker iväg i slutänden, Håkan Juholt??


(Nu börjar det faktiskt att bli lite roligt igen!!!)


På den extra partikongressen där han blev vald under jubel, rop och möttes av nästan tungomålstalande reaktioner, levererade den nye partiledaren ett linjetal som passade som handen i handsken för en vänsterinriktad socialdemokrati.


Lyckan var total!!


NU ÄNTLIGEN skulle allt bli ljust och vackert och det skulle inte bli en massa tjafs om pengar och om vem som ska betala. Nu skulle det att bli som det ska .. de RIKA ska hosta upp och NÄRINGSLIVET får rycka in. Fattas bara annat .. det är ju dom som ligger bakom allt ont från skoskav till för långvarigt och ymnigt snöfall .


Passar det inte får de väl ta sina vinstgivande företag och dra någon annanstans, eller hur?


Så mötte Håkan Tommy och musik uppstod. Historiens kortaste vänstervåg .. 3,5 dag enligt Göran Greider .. var ett faktum.


Nu står inte partiledaren och talar inför medlemmarna längre .. nu är det väljarna som gäller och då anpassas budskapet.


Och eftersom det finns ett facit på vad vi röstade på från det senaste valet .. vad är väl då naturligare än att använda sig av det? Fungerade det för Fredrik och Anders så ska det väl fungera för Håkan och Tommy ... om man gör det på ett "socialdemokratiskt sätt"??


Men efter den senaste tidens turbulens i sökandet efter en s-ledare kan jag inte låta bli att tänka på det gamla ordspråket .. "Mycket väsen för lite ull, sa kärringen som klippte grisen!"


SvD, SvD, SvD, DN, DN, DN, Expr., AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar