lördag 19 mars 2011

Göran Persson ..

.. ser sig själv i Håkan Juholt.

Tänk!! Det var det första jag sa när Håkan Juholt dök upp som jokern i leken och i elfte timmen av partiledarvalet. "Det här är Göran Persson-historien som upprepar sig .. igen!!!"

Göran Persson var också taktisk och spelade under täcket fram till den dagen han fick frågan och blygsamt sa .. nej, inte ska väl JAG??! .. på väg in till valberedningen där han sa .. JA, JA, JA!!!

Vad som hände på vägen dit är dolt i mörker och jag blir väl stämd för förtal om jag skriver vem jag alltid har misstänkt som den som läckte Mona Sahlins kontokortsaffärer till media .. så det skriver jag inte.

Nu blir det fin, gammal, klassisk sosse-politik framöver .. förmodligen med samma gamla trogna vapendragare. VARFÖR ska den nye sossepampen satsa på nya hungriga förmågor som kan vara farliga ur konkurrenssynpunkt .. när det finns trotjänare som Östros, Österberg och Johansson.

Nej, jag tror på Göran Persson .. här har vi en fin, gammal klassisk sosse till som kommer att se till att få en herrgård och fina kontakter i näringslivet som kan vara bra att ha på ålderns höst.

Ordningen är återställd.

Men här hemma hos mig är det oordning i väntan på Granntanten som är på väg. Jag ÖNSKAR att det funnits någon som Carin Jämtin även för min generation så att jag sluppit vela omkring bland ytterkläderna i valet och kvalet om vad som är bäst.

En UNIFORM .. med en vinterjacka och en sommarjacka skulle varit alldeles utmärkt just nu??

Men .. hmm .. varför skulle jag då behöva åka på shoppingorgie i London?? Då kan jag ju lika gärna stanna hemma.

Suck .. jag sätter igång och provar om det som är fodrat, mindre fodrat och vårbetonat .. hur varmt är det egentligen när det är mellan 11-13 grader???

SvD, Expr., DN, AB, AB

1 kommentar: