lördag 12 mars 2011

Vem vinner hela biddevitten??????????

Det säger väl allt om hur den här dagen har varit, om jag säger att jag verkligen ser fram emot Melodifestivalsfinalen i kväll.

Tidningarna är fulla av spekulationer, förhandstips, artisternas dagsform och det senaste skvallret .. och jag har glömt nästan alla låtarna så det hela blir liksom nytt och aktuellt igen.

Hur aktuellt det nu kan bli om det är sant att den Internationella Juryn redan gjort sitt val och sitter med makten oavsett hur tittarna röstar .. så att de inte kan rösta fel och skicka en förlorare till den STORA finalen som tidigare.

Hur nu en vinnare ska se ut??

Finns det en vinnarlåt i det här startfältet?? Ja, inte vet jag .. alla vinnarna tidigare år har varit helt obegripliga för mig?? Men å andra sidan så är det inte mycket i musikvärlden som är begripligt för en tondöv stackare .. jag trallar på ändå och ingen har en aning om vilken melodi som det handlar om.

Så om jag säger att Swingfly är min personliga favorit så kanske de tar det som en förolämpning??

The Moniker kan däremot känna sig smickrad för honom satsar Maken på och HAN är musikalisk.

Dottern brinner för Eric Saade .. om hon nu kan hålla sig vaken så länge .. men jag undrar om det egentligen handlar om musiken??

Men röstar .. nej, det gör jag inte. Jag har redan betalat min tv-licens och därmed varit med och betalat den Internationella Jury .. det får räcka.

Expr., SvD, SvD, DN, DN, DN, AB, AB

1 kommentar:

  1. Ska man vara liiite seriös så är faktiskt melodifestivalen en förbrödning och fredsrörelse i Europa då länderna som deltar sträcker sig långt utanför EU där vi redan bestämt oss för att inte kriga mot varandra.

    Så vem som vinner är för mig helt egalt så länge njuta av alla entusiastiska deltagare från exotiska länder. Vi har ju faktiskt en diktatur kvar i Europa, Vitryssland och jag är säker på att den blev försvagad av den Norska/vitryska hobbitens bidrag förrförra året.

    SvaraRadera