onsdag 30 mars 2011

Jag har totalt tröttnat på ..

.. att skriva när det inte fungerar med styckeindelning, teckenstorlek och redigering av bloggen. Det känns som om det har hänt något som i slutänden kommer att medföra att hela bloggen kraschar och försvinner .. och då vet jag att jag inte kommer att orka att öppna upp en ny blogg och börja om IGEN! Jag tar ut katastrofen i förskott och sitter här och sörjer min förlorade blogg.


Jag är så totalt less på att läsa om alla vidrigheter vi människor utsätter oss själva och andra för .. bara för att uppnå någon underlig slags tillfredsställelse eller kännigendisskap. Jag har redan tröttnat på Juholt .. och allt politiskt käbbel och tjafs som kommer att bli nu när han måste positionera sig och bli SEDD som en som pekar med hela handen och LEDER sitt sargade parti. Jag orkar inte intressera mig för Waidelich som jag inte vet vem det är och jag vill inte höra talas om ytterligare en sosse som tycker rut- och rotavdragen är helt lysande när det gäller den egna vardagen .. nu när de ändå finns .. men som tycker att de ändå inte borde finnas om det nu är vad partiet tycker.


Jag har ledsnat på vädret, på mig själv, på att gå upp på morgonen, på att vara duktig och på att göra det jag måste och ska!!! Jag vill köpa en bil, lacka den rosa .. köra iväg till någon rolig vän .. sy kläder och våga ha dem, hitta en ny frisyr och en ny hårfärg, bli någon annan och skrämma livet ur min familj. Jag känner mig inte ledsen eller deprimerad .. bara irriterad och ARG!!


Jag tror jag går ut och skriker ett vårskrik .. som Ronja Rövardotter gjorde .. av ren frustration och längtan!!

3 kommentarer:

 1. Kusinen från landet30/3/11 11:59

  Bra idé! Vi går ut och skriker båda två, så får vi se om ljudet bär tillräckligt långt för att vi ska höra varandra på flera mils avstånd!

  SvaraRadera
 2. I kväll går jag nog till museet i min nya ilsket röda ruffs(nja det blir nog lite fel och mera åt morot)frisyr iklädd min nya dödskalletröja och läckra jeanstights och då jäklar blir det ett djungelvrål medan jag kollar EN säg EN konstnär som jag anser duger. Livet våren????? liknar för övrigt apa så då vrålar jag med er. Hittar jag en motorcykel kommer jag till dig istället. Jag är också less på väderprognoser och joe hult och allt annat. Vi ses i någon rolig gatukorsning så tar vi ut färdriktningen därifrån

  SvaraRadera
 3. En ny hårfärg kan pigga up vem som helst, så satsa på det. Kan alltid färga tillbak igen :-)

  SvaraRadera