onsdag 30 mars 2011

Se mig ...

.. SE mig!!! LÄS vad jag skriver .. så jag blir KÄND!!
Kom igen nu!! SER ni inte hur jag törstar efter uppmärksamhet, annonsörer, strålkastarljus och massor av kommentarer??

Annars FINNS jag ju inte!!

BEKRÄFTA mig .. så jag kan bli lycklig!


Ge mig en chans att få allt det där jag drömmer om .. som alla andra har.

Om jag bara blir SEDD så kommer jag att få alla mina drömmar uppfyllda .. någon som älskar bara MIG, som tar emot mig när jag är svag, lyssnar och är tacksam för varje minut som han får vara i min närhet. Jag kommer att få VÄNNER .. lika många som alla andra har. Vänner som tycker att det är roligt att få vara med MIG, som längtar efter MIG och som alltid finns till hands när JAG behöver dem.

Som alla andra har!!

Jag orkar inte gå en mil till om jag inte får tonvis med bekräftelse. Ni ger ju det till alla andra .. varför inte till MIG?? Jag kommer att börja träna, bli piggare på morgonen, kamma och sminka mig, jag lovar .. om ni bara SER det och uttrycker er uppskattning över mina ansträngningar. Det är bara nu som det inte går .. när ingen ser eller bryr sig.

Jag bakar SURDEGSBRÖD .. så ni ser att jag är en bra och intressant människa!! Även om det just nu är Maken som står för både surdegen och bakandet så KAN jag .. om jag bara får tillräckligt med bekräftelse.

Jag ÄR duktig .. även om jag inte har ett Facebookkonto .. men OM jag bara blir känd och sedd och VET att alla vill vara mina vänner, DÅ ska jag öppna ett .. det lovar jag.

Jag kan visa alla mina kläder .. ni kanske skulle tycka om det? Eller alla mina skor?? Jag har sparat skor ett helt liv .. varje par har sin egen historia, skulle ni tycka om att se och läsa om dom?? Jag skulle kunna fotografera mig själv i livets alla skeden .. om jag bara fick de där inbjudningarna som ALLA ANDRA får.


Jag begriper inte varför inte JAG är mer efterfrågad???


BEKRÄFTA den bild jag vill ha av mig själv! Annars blir jag galen!!!

Livet får inte vara så här VANLIGT!!! Jag vill ha MER än jag har .. alla andra har ju det?? Jag känner mig LITEN som en helt vanlig människa, med en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus, tillsammans med helt vanliga husdjur ..

.. men om ni SER mig, så kommer jag att bli ovanlig, rolig, vacker, LYCKLIG och allt kommer att bli alldeles fantastiskt och HELT UNDERBART!!


Det finns andra, som är sämre än jag, som försöker bli sedda. Som är i vägen och skymmer den uppmärksamhet som egentligen borde falla på mig. Jag HATAR alla NOLLOR som envisas med att lägga ut sig själva och sina värdelösa ansträngningar på YouTube eller Facebook!! Men det gör ju alla andra också .. för vilka tror de att de är, de misslyckade amatörerna .. så någon rättvisa finns det ju i alla fall, det gör att livet inte känns så ensamt.


Det känns skönt när vi är överens och kan se till att de fattar hur ovärdiga och misslyckade de är .. de där som inte är lika bra som VI, eller hur?? En video på YouTube skulle väl jag också kunna göra .. om jag orkade. Men jag orkar inte om inte NI bekräftar mig och lyfter mig till skyarna först, det fattar ni väl?
Så, kom igen nu!!

Gör mig till en lycklig, lyckad och glad människa!!

Det är ju ändå en win-win situation, eller hur? NI ger mig bekräftelse så att jag blir lycklig och så blir ni lyckliga av att se hur lyckligt mitt liv blir.

Men, vad ni än gör ..


.. ta mig för guds skull inte på allvar!


AB, AB, Expr.,
5 kommentarer:

 1. Har du ingen diagnos som kan göra dig störtintressant? Jag kan bekräfta dig då och berätta hur duktig du är. Inte bara vara bara VANLIGT duktig. Har du inte några scraapbookingtips eller vänner som du kan fika med och sedan berätta om. Tyvärr är du något körd om du inte har varit med i en dokusåpa tror jag. Men jag gillar dig oförblomerat - fast det räcker nig inte.

  SvaraRadera
 2. Verkar vara rätt inne med en olycklig uppväxt med missbrukande och/eller missbrukande föräldrar, hemska skolor och behandlingshem där man inte blev förstådd. Har du det då kan du skriva en bok. Eller så har du otur och den kvoten börjar bli fylld. Stackars dig - du blir nog aldrig sedd.

  SvaraRadera
 3. Fattiga barn kommer att bli nästa grej.
  Hur är det, växte du inte upp på stampat jordgolv, lekte med kottar när du inte låg tynande i en sal på lasarettet, bröstsjuk?

  SvaraRadera
 4. Snälla Max - vad då säng? Det var överbelagt förstår du väl och hon låg i likboden de första 14 dagarna sedan fick hon åka hem och sätta rovor och sköta sina åtta syskon medan mamma tynade bort och pappa söp. Det var tider det - då kunde man bli berömd som Kulla-Gulla och de andra goda stackars barnen. Synd att de inte hade tid att blogga då, tycker du inte det?

  SvaraRadera
 5. JAG hade tyckt det varit kul att få se din skokollektion :-D

  SvaraRadera