fredag 11 mars 2011

Sååå synd ...

.. ja, nästan tragiskt, att inte valberedningen hade kunnat förbereda partiet på den överraskning som de utsatte oss alla för i går.

Ordförande Adnor som kämpat sig igenom så många goda kandidater och fått så mycket beröm för valberedningens förträfflighet, effektiva arbetssätt och fingertoppskänsla i handhavandet av denna delikata uppgift .. allt enligt henne själv i Rapport i går .. hon borde ha lyft blicken söderut och insett ..

.. att där seglade något upp som var som skräddarsytt för partiets nye ordförande!!!

NÅGON borde ha blivit vidtalad och engagerad i att flytta sossarnas extrakongress, så väl geografiskt som tidsmässigt, till en mer passande plats i förhållande till valberedningens resultat.

För hör och häpna ... i staden Randers på danska Jylland öppnar, den 15 april, en EXAKT kopia av Elvis Presley´s hem, Graceland. Komplett med bostadshus, Elvismuseum och Restaurang .. det KAN INTE vara en slump?

Det måste vara ett TECKEN??

Och kan danskarna så kan väl vi. Låt oss ha det som målsättning de närmaste 3,5 åren .. om Håkan Juholt för Socialdemokraterna fram till regeringsmakten igen så bygger vi en EXAKT kopia av Graceland åt honom i stället för att tvinga in honom i Sagerska Palatset .. som jag tror han skulle vantrivas förskräckligt i.

Det kostar ju bara 32 miljoner kronor och står staten för marken så blir det nog billigare ... och vi andra kan börja samla ihop resten redan nu.

Jag lägger ut ett Gracelandkonto så fort som jag får tag i en villig bank på Cayman-öarna eller annan passande plats.

Expr., Expr., DN, AB, AB, AB, SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar