söndag 13 mars 2011

Två själar och en tanke!!

Med en sjuk familjemedlem och en som känner sig på gång så har man inte mycket att välja på .. det är bara att bita ihop och se glad, vänlig, medkännande och hjälpsam ut.

Och är det något som fullständigt äter tid, så är det att vara glad, vänlig, medkännande och hjälpsam!

Inombords känner jag mig fullständigt uräten och outsägligt uttråkad .. och som vanligt när jag stjäl tid så sätter jag mig framför datorn och ... har inte den blekaste aning om vad jag ska göra?

Att skriva om vad som händer i Japan känns onödigt, alla rapporter, bilder och filmer talar för sig själva och det går nog inte att föreställa sig de fasor som människorna där har att ta ställning till. Konsekvenserna av katastrofen är ju helt omöjliga att överblicka.

De stackars människorna i Libyen som strider för sin frihet .. ensamma och ropande på hjälp medan omvärlden räknar ut senaste oljepriset är ju också något som pågår medan jag ynkar mig själv mitt i min välfärd.

Och sossarna har förlorat sitt underhållningsvärde i och med att Håkan Juholt klev in på scenen. INGEN vet någonting om den mannen .. mer än att han är nästan besatt av Elvis?

Som vanligt när jag är sysslolös, trött och lite nyfiken så går jag in på Flashback och .. se där, det har uppstått en Håkan Juholt-tråd!! En ganska trist tråd, faktiskt .. som innehåller mycket av det sämsta med flashback, men en nyhet hittade jag i alla fall.

Han har tydligen lagt en motion om alkolås på färjor. Men är det sant???

Jag får roliga bilder i huvudet. Ser en Finlandsfärja förbereda sig för återresan, en överförfriskad lustigkurre som rusar upp på kommandobryggan och förekommer kaptenen i blåsandet .. och så får hela besättningen och alla passagerare vänta i timmar på en ny kapten!

Det är ju ändå snart första april och då är ju allt möjligt, eller hur?

Fast jag orkar inte leta reda på vad som är sant eller falskt i det här fallet .. jag läser mina favoritbloggar i stället .. och har man sett .. Nils Dacke är ihärdigare än jag och har letat reda på själva motionen och kommentarer från fackfolket.

Så var så goda .. en av de få glimtar vi hittills fått om vart socialdemokraterna är på väg efter den 25:e mars. Förmodligen har den goda nyheten redan läckt ut eftersom Socialdemokraterna klättrar i opinionsmätningarna?

Nu ska jag koka kaffe till mina handlingsförlamade familjemedlemmar och medan jag serverar det ska jag underhålla dem med min egen, högst personliga version av Jussi Björlings .. TILL HAAAAVS, TILL HAAAAAAVS!!!!!!!!!!!

Expr., Expr., AB, SvD, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar