torsdag 26 augusti 2010

Ett gott självförtroende är väl bra, eller ..???

Lars Ohly TROR att den rödgröna alliansen är överens i Afghanistan-frågan och han TROR att Vänstern har fått genomslag för SINA åsikter medan ..

.. Peter Eriksson INTE TROR att den rödgröna alliansen har diskuterat frågan färdigt än och INTE vill diskutera Lars Ohlys trosvisshet!!

Thomas Bodström TROR på frivilliga drogtester och bevisar också hur lätt det är att slippa om man inte vill och ..

.. Mona Sahlin TROR på framtvingade heltidstjänster så till den milda grad att hon INTE KAN TRO på dem som säger att det då snarare blir färre än fler arbetstillfällen??

Maria Wetterstrand TROR på att Sverige kan lösa de globala miljöproblemen genom att höja bensinpriset, nyinföra kilometerskatten och bygga höghastighetståg??

Och Thomas Östros TROR på de fantasier som hans egna medarbetare fabricerat på order av partiledningen .. dvs honom själv??

Jisses .. det här låter lika trosvisst som ett tungomålstalande väckelsemöte!!

2 kommentarer:

  1. Hej du glömde:

    De Rödrödgrön TROR att de kan leda sverige

    SvaraRadera
  2. Och borgarna LOVAR att lägre skatter och sämre arbetslöshetsersättning ska ge fler jobb, fast det blivit färre under de fyra år de fått på sig att bevisa sin tes. :) Men som Strindberg sade: man ska inte kritisera en vacker teori, bara för att den visade sig vara fel.

    Jättefin hund! Hon ser vaken ut!

    SvaraRadera