onsdag 25 augusti 2010

Nu är alla 40-talistkramare!!

Valdagen närmar sig och samtidigt börjar vallöftena stå som fradga runt munnen på politikerna.

En STOR väljargrupp är 40-talisterna, som vanligt .. och som vanligt anpassas löftena till deras behov. Sänkt skatt!! .. ännu mer sänkt skatt!!! .. sång och musik på sängkanten på äldreboendet!! .. umgänge med liten clown på sjukhuset .. bättre mat, bättre boende, delat boende, mer av ALLT!!!

"Den ORÄTTVISA skatteklyftan ska bort" .. säger Mona Sahlin. "Det är det enda VÄRDIGA och RÄTTVISA!!"

Det är hon och hennes kumpaner beredd att satsa 17,5 MILJARDER på. Smaka på den .. SJUTTONOCHENHALV MILJARD!!

Vilka ska betala .. och hur???

Under de tre mandatperioder som Göran Persson regerade landet använde han sig till stor del av förtidspensioneringar för att hyfsa arbetslöshetssiffrorna, det är inte direkt en hemlighet. Unga människor pensionerades på löpande band utan en chans till rehabilitering .. vilket var ett av skälen till att svenska folket röstade bort sossarna till förmån för Alliansen.

Den stora gruppen förtidspensionärer anser inte sossarna vara i lika stort behov av VÄRDIGHET och RÄTTVISA??? Varken då eller nu!

De som förlorat de värdefullaste åren av det som borde ha varit deras yrkesverksamma liv har ju inte ARBETAT .. och kan därför inte påstå att deras förtidspensioner är uppskjuten skatt ..

.. och DÅ är det ju helt RÄTTVIST att de ska ha kvar den skatteklyfta som är så ORÄTTVIS och OVÄRDIG när det gäller ålderspensionärer!!

Eller hur?

Förtidspensionärerna har ju ingen någon nytta av nu i valtider .. de är ju inte till glädje för någon .. men 40-talisterna, DET är en värdefull grupp att fiska röster hos .. enligt de rödgrönas skattepolitik!!!

Va?? Hörde jag någon mumla om stupstock???

Men det är ju en HELT ANNAN SAK!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar