onsdag 11 augusti 2010

Sorgligt? Patetiskt? Eller desperat ..

.. jag vet inte hur jag ska förhålla mig till Socialdemokraternas HEMLIGA plan nu i slutspurten inför valet??

För nu har landet kommit fram till den tid när de som Per Nuder kallade "det gigantiska köttberget av 40-talister" ska ta ut sina pensioner .. som sedan länge är förbrukade och försvunna.

Det är vad den som blir finansminister efter valet måste förhålla sig till. Hur ska vi ha råd med alla vallöften, all välfärd som alla förväntar sig och betalar för .. SAMTIDIGT som andelen pensionärer bara blir större och störrre??

Enligt min uppfattning är ekonomin och hur den ska skötas valets viktigaste fråga .. för utan en stabil och långsiktig ekonomi faller allt det andra som ett korthus. Men det är ju bara vad JAG tycker .. det finns säkert de som tror att vi kan leva på drömmar och det brukar ju gå ett tag .. det är ju TV-programmet Lyxfällan ett slående bevis på.

Så när landets alla väljare väntar på fakta och klara besked ..

.. är Socialdemokraternas strategi att värva "pålitliga" kändisar??

Vilka som är pålitliga eller opålitliga ska Leif Pagrotsky och Henrik Schyffert avgöra och jag skulle ge vad som helst för att se den lista på kändisar som de ger sig ut och raggar efter.

De PÅLITLIGA kändisarna ska få HYLLA det Socialdemokratiska partiet i TV!! Tänk bara .. i TV!!!

Och så ska deras fans automatiskt springa och rösta på Mona Sahlin som statsminister .. visst är det fiffigt och finurligt tänkt!!

Men tänk om vi inte är så lättledda eller uppfyllda av idoldyrkan?? Hur går det då? Finns det ytterligare en krisplan .. kanske med UTLÄNDSKA artister!!

Bruce Springsteen, kanske!!!

Och funkar inte det så har vi ju fått veta att Ohly kan tänka sig att bli HUNDMINISTER ..

.. det är väl gulligt??

1 kommentar:

  1. De spelande och sjungande kändistrupperna som skall sättas in i slutstriden säger en hel del om vilka "höga" tankar Socialdemokraterna har om oss väljare. Det är inte smickrande för oss! Vi är inte betrodda av SAP...

    Säger en röst ur det "gigantiska köttberget".

    SvaraRadera