lördag 14 augusti 2010

Nej .. nu har jag ledsnat på det här!!

Precis när jag fullständigt gett upp hoppet om att komma ut på internet i kväll .. så fungerade det??

Typiskt .. för nu har jag glömt bort vad som var så brinnande angeläget för några timmar sen?

Men inget ont som inte för något gott med sig .. jag har hunnit klippa halva gräsmattan i solgasset, badat och badat igen och badat Border Collien (som INTE blev glad) .. och badat av mig den delen av hennes päls som fastnade på mig.

Så har jag plockat fram ett härligt, men fult tyg i laxrosa .. exakt samma färg som det var på damernas onämnbara en gång för länge sedan. Det var billigt .. och är det något som jag har svårt att motstå så är det ett FYND!!

Nu tänkte jag göra en kort kimono av det .. men något måste göras för att få det mindre laxrosa i framtoningen??

Ska jag måla på tyget? Sy applicationer?? Ha roliga kanter eller lägga in lapptäckslängder?? Eller blir det ytterligare ett påbörjat projekt som hamnar i "Görafärdigtsen-lådan"??

Spänningen är OLIIIIDLIG, eller hur?

2 kommentarer:

  1. Bandkanta den med svart och sedan målar du ett dramatiskt spndelnät på ryggen och sätter din svarta klättrande katt mitt i det. Några små dekorativa nätfragment kan sättas på armar och på framsidan. Svart obi till och allt är fulländat.

    SvaraRadera
  2. Jag lever i förhoppningen att det blir en omvandling av partiet, men inte under nuvarande styre.
    Fortfarande är jag en STOR beundrare av Jan Eliasson - och se, så fort han öppnar munnen i TV som så kommer det något klokt och insiktsfullt ur hans mun, som under valprogrammet från Göteborg härom dan.

    SvaraRadera