torsdag 26 augusti 2010

Puh ....!!

NU vet jag hur de har det som är utsatta för ständig bevakning!!

Jag har inte kunnat ta ett steg utan att trassla in mig i min personliga "livvakt" som befunnit sig inom snubblingsavstånd HELA TIDEN.

Och inte hade jag en aning om hur MYCKET DET KÄNNS att ha någons ögon vilande på sig HELA TIDEN!!

Men vi har utnyttjat tiden väl .. min Irländska Milly och jag. Vi har tittat på hästar .. hemskt!! Gått nära katten .. med koppel .. en fullständigt imponerande uppvisning i självbehärskning! Vandrat i skogen. Vikt tvätt och utforskat garderober och skåp. Plockat kantareller .. där en av oss lyckades "plocka" sönder ett helt bestånd och så har vi lärt Milly sitta på kommando.

ALDRIG tidigare har jag mött en hund som så ogärna ville sitta. Men när sammanhanget mellan själva sittandet och den följande belöningen blev klarlagt .. ja, DÅ blev det ju en HELT annan sak. Eftersom jag hämtar själva belöningen i skafferiet har det blivit en liten rolig bieffekt .. så fort jag kommer ut ur skafferiet är det en liten hund utanför som demonstrativt SITTER väldigt fint.

Border Collien och Hittekatten tycker att hon överdriver en aning .. fjäskar, enligt dom .. och de har gemensamt kommit fram till att hennes fullständiga namn förmodligen är ..

.. SILLY MILLY!!!

Men vi bryr oss inte om det .. för nu är vi så trötta att vi varken tänker sitta eller stå mer i kväll!!

2 kommentarer:

  1. Utan att på något sätt utge mig för att vara expert på området tycker jag det låter som om du redan lyckats ge Milly en känsla av att du är en säker och trygg punkt i en tidigare rätt osäker tillvaro!
    DET ska du absolut ta som en stor komplimang!

    Kusinen från landet

    SvaraRadera
  2. Härligt att vara Alfa-hona för en sådan raring.

    SvaraRadera